Prizee: graj i zarabiaj!!!

Witam.
Przeglądając internet natknąłem się na stronkę www.prizee.com. Jest tam zestaw kilkunastu flashowych gierek z ktorych w kazda mozna zagrac raz dziennie w ktorej zarabiasz prawdziwe euro (centy ). Szkopuł w tym źe w kaźdą moźna zagrać 1 raz dziennie. Nie jest to duźa kasa ale ja po 3 dniach mam pół euro. Zapraszam wiec do rejestrowania sie .

ps. Przy rejestracji mozecie wpisac kto was zrekrutowal (ostatnia rubryka) , w zamian w momencie gdy przekroczycie prog 1 euro osoba ktora wpisaliscie (np ja Login : Geniusss) dostaje 25 eurocentow , gdyby ktores z was doszlo do sumy 10 euro , osoba od ktorej wiecie o grze dostanie wtedy 1,5 euro . Nie martwcie sie jak widzicie nie jest to nabijanie kasy przez zapisywanie nowych ludzi (ciekawe ilu z was dojdzie do 1 euro ) .
więc gorąca prośba : rejestrując sie wpisujcie w ostatnie rubryce Geniusss

ps2. nieoficjalne polskie forum http://www.prizee.fora.pl/

Odpowiedzi: 2

Nie pękajcie :D z losowaniem teź jest frajda. Poza tym – na samym losowaniu się nie kończy, są w końcu jeszcze trzy alternatywy ;) Zresztą – Prizee to jeden z najlepszych serwisów hazardowych jakie znam (a znam wiele). Poza tym – nie oszukujmy się – to prizee ma na nas zarabiać, a nie my na nim ;) Takie przynajmniej jest ich załoźenie :P

Ps. Jeśli ktoś nie umie się zarejestrować niech kliknie TUTAJ, zamieściłem instrukcję krok po kroku, z łopatologicznym komentarzem graficznym ;) Oczywiście – nick polecającego to kwestia umowna :P aha – i proszę o wyrozumiałość za niektóre sformułowania (ten link to część większej całości :D)
Panzerigel
Dodano
09.10.2005 14:18:02
okrutne jest to, źe gdy juź dojdzie sie do tego 10 erło, to bierzemy udział w LOSOWANIU czeków. a ludzi chętnych na taki czek jest cała kupa.
trzy tygodnie nabijania nibykasy na nic...
czterech_
Dodano
01.10.2005 22:57:08
Genius
Dodano:
01.10.2005 22:34:03
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1