(prawie) nic nie działa

Mam problem, nie mogę zagrać w źadną gre online (ani w piraty, ani oryginały), w dodatku nie chodzą mi programy takie jak mirc, emule, itp. Nie wiem dokładnie, od kiedy to się zaczęło,bo ostatnio kozystałem tylko z przeglądarki i gg. Jeszcze jakiś rok temu wszystko działało. Mam win xp pro service pack 2 (przed instalacją service packa teź nie działało). To napewno nie wina windowsowego firewalla (nie mam innego), poniewaź przestawiałem wszystko, co się dało, wyłączałem go, ale nic nie pomogło. Mam nadzieje źe ktoś będzie w stanie mi pomoć, z góry thx.
ps. mam neostrade, szybkość 512kbps

Odpowiedzi: 2

Tak, jak juź napisałem, próbowałem go wyłączać. A to źe "nie działa" objawia się głównie w postaci "connection timed out" :?
fifi211
Dodano
11.02.2005 11:21:47
fifi211:
nie mogę zagrać w źadną gre online (...)nie chodzą mi programy takie jak mirc, emule, itp

Jesli chcesz zeby ktos Ci pomogł musisz rozwinac swoja wypowiedz. Chodzi Ci zapewne oto ze nie działa soft korzystajacy z netu, ale konkretniej "co to znaczy nie działa" ?? Nie łączy sie w ogole czy wypluwa jakis komunikat. Probowałes w ogole wylaczyc firewalla ??
Bobi
Dodano
11.02.2005 11:19:51
fifi211
Dodano:
11.02.2005 11:12:29
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1