Praca
chciałbym z kumplem troszkę dorobić w weekendy. znacie moźe jakieś dobre miejsca gdzie moźna znaleść pracę dorywczą?
Odpowiedzi: 20
Predzej do Argentyny poleci i ogłosi sie papiezem :PEL NINO:Prymas wszystko moze kurna. Najwyzej se nowa zalozy gdzie na Giewoncie, bo to i turysty z pustymi recami nie lataja a i turystki niczego sobie :P .
Moze byc kurna. Wiecej klientow obskoczysz a i na leb i na towar nie bedzie Ci deszcz napierdzielal :P .Daimos:a co do dilerki to moźe być... samochodowa :wink:
uszamy by pomachoł to by wloz, HEJ!
Daimos:ciekawe jak by Glemp wlazł na ten giewont :lol:
Przedzej by zasnol niz wlazl. :)
ciekawe jak by Glemp wlazł na ten giewont :lol:
a co do dilerki to moźe być... samochodowa :wink:
a co do dilerki to moźe być... samochodowa :wink:
Wychodzi na to, ze musialbys sie dilerka zajac :P . Tylko ze potem nie lapy w bandazach a nogi w betonowych butach miec mozesz :mrgreen: .Daimos:dobra to taka za którą są dobre pieniądze. mnie to rybka czy potem łapy masz w bandarzu jak po tych gazetach ;)
Prymas wszystko moze kurna. Najwyzej se nowa zalozy gdzie na Giewoncie, bo to i turysty z pustymi recami nie lataja a i turystki niczego sobie :P .
"będę księdzem jak mój tata"
a tak wogóle to jak prymas ma parafie zmienić? :D
a tak wogóle to jak prymas ma parafie zmienić? :D
Daimos:gusioo:
Ee na prymasa lepiej. Przynajmniej nie lustrują i ośwadczeń majątkowych nie źądają.
gdzie ja bym tam w celibacie wytrzymał :P
A kto Ci kaźe ?
Jak dzieci zaczną mówić tato, to parafię zmienisz :mrgreen:
gusioo:
Ee na prymasa lepiej. Przynajmniej nie lustrują i ośwadczeń majątkowych nie źądają.
gdzie ja bym tam w celibacie wytrzymał :P
EL NINO:Ja mam akurat cztery do zbycia. Nowki kurna i to z polwytrawnego wina – zeby nie bylo gadania ze z "Jabola". Tanio oddam w dobre rece :mrgreen: .kietek:A na powaznie, to dawaj korki :P
TO juź takie za 4 zł pijasz ? no, no :mrgreen: Samkosz z Ciebie.
EL NINO:Tu ? Jedyna dobra posada jest juz zajeta. Jak sie Kuba kurna na niej usadowil to nie ma bata – nie zlezie :mrgreen: .
Łe zara mu teczkę wyciągniemy ;)
EL NINO:Jaka Ty masz praktyke Daimos zeby wymagac wylacznie "dobrej pracy" ? Co to jest "dobra praca" wg Ciebie ? Taka w ktorej zarobisz kupe kasy, czy taka w ktorej nie bedziesz musial za duzo robic ? Bo jeslibys chcial i zarobic i nie narobic sie, startuj jesienia na posla :P .
dobra to taka za którą są dobre pieniądze. mnie to rybka czy potem łapy masz w bandarzu jak po tych gazetach ;)
Ja mam akurat cztery do zbycia. Nowki kurna i to z polwytrawnego wina – zeby nie bylo gadania ze z "Jabola". Tanio oddam w dobre rece :mrgreen: .kietek:A na powaznie, to dawaj korki :P
Tu ? Jedyna dobra posada jest juz zajeta. Jak sie Kuba kurna na niej usadowil to nie ma bata – nie zlezie :mrgreen: .Daimos:szukam dobrej pracy!
Jaka Ty masz praktyke Daimos zeby wymagac wylacznie "dobrej pracy" ? Co to jest "dobra praca" wg Ciebie ? Taka w ktorej zarobisz kupe kasy, czy taka w ktorej nie bedziesz musial za duzo robic ? Bo jeslibys chcial i zarobic i nie narobic sie, startuj jesienia na posla :P .
wiesz jest róźnica wkładać wkładki do gazet (10 gr od gazety) i przewalić od godziny 19 do 21 tysiąc gazet a rozdawać ulotki po 2zł za godzine. dlatego moźe ktoś zna taką bardziej opłacalną prace?
Daimos:były tam dobre warunki? dobra płaca?
A wyźej:
Daimos:chciałbym z kumplem troszkę dorobić w weekendy
Jako główny prostak pozwole sobie pytanie zadać: Ile chciałbyś zarabiać pracując w 4 łikendy na miesiąc ?
A z tym Urzędem pracy to powaźnie – idź sie zapytać, lub poczytaj ogłoszenia. Zawsze kogoś do gazet (roznoszenia) potrzebują.
Daimos:to pisze jeszcze raz
szukam dobrej pracy! wiem gdzie szukać ale moźe ktoś coś moźe polecić? pracowaliście juź gdzieś i były tam dobre warunki? dobra płaca?
i jeźeli ktoś nie chce mi pomóc to niech nie pisze. mam dość prostackich komentarzy
Zawsze mozna zbierac makulature i puszki ;)
A na powaznie, to dawaj korki :P
to pisze jeszcze raz
szukam dobrej pracy! wiem gdzie szukać ale moźe ktoś coś moźe polecić? pracowaliście juź gdzieś i były tam dobre warunki? dobra płaca?
i jeźeli ktoś nie chce mi pomóc to niech nie pisze. mam dość prostackich komentarzy
RUP* co chcesz człowieku
*–rejonowy urząd pracy
*–rejonowy urząd pracy
coyote_xp:(...)nie wiesz – nie piszesz.
No popatrz – a w pośredniaku napewno takiego info mu udzielą.
gusioo:
A samemu nie łaska sprawdzić ? Z Ciebie mamy szukać pracy ?
Do pośredniaka se idź i sie dowiedz.
gusioo – daimos nie prosi nikogo o to źeby mu szukał roboty tylko czy ktoś przypadkiem nie wie gdzie taka prace moźna dostać,więc to Twoje odsyłanie do pośredniaka wydaje mi się niepotrzebne,nie wiesz – nie piszesz.
Daimos:ludzie ja się pytam jakie firmy w warszawie dają dobrą prace dorywczą! prosze o odpowiedź na temat!
A samemu nie łaska sprawdzić ? Z Ciebie mamy szukać pracy ?
Do pośredniaka se idź i sie dowiedz.