Praca

chciałbym z kumplem troszkę dorobić w weekendy. znacie moźe jakieś dobre miejsca gdzie moźna znaleść pracę dorywczą?

Odpowiedzi: 20

EL NINO:
Prymas wszystko moze kurna. Najwyzej se nowa zalozy gdzie na Giewoncie, bo to i turysty z pustymi recami nie lataja a i turystki niczego sobie :P .
Predzej do Argentyny poleci i ogłosi sie papiezem :P
kietek
Dodano
05.05.2005 23:01:05
Daimos:
a co do dilerki to moźe być... samochodowa :wink:
Moze byc kurna. Wiecej klientow obskoczysz a i na leb i na towar nie bedzie Ci deszcz napierdzielal :P .
EL NINO
Dodano
05.05.2005 21:54:06
uszamy by pomachoł to by wloz, HEJ!
Daimos
Dodano
05.05.2005 21:43:54
Daimos:
ciekawe jak by Glemp wlazł na ten giewont :lol:

Przedzej by zasnol niz wlazl. :)
theboss78
Dodano
05.05.2005 21:42:50
ciekawe jak by Glemp wlazł na ten giewont :lol:

a co do dilerki to moźe być... samochodowa :wink:
Daimos
Dodano
05.05.2005 21:38:20
Daimos:
dobra to taka za którą są dobre pieniądze. mnie to rybka czy potem łapy masz w bandarzu jak po tych gazetach ;)
Wychodzi na to, ze musialbys sie dilerka zajac :P . Tylko ze potem nie lapy w bandazach a nogi w betonowych butach miec mozesz :mrgreen: .

Prymas wszystko moze kurna. Najwyzej se nowa zalozy gdzie na Giewoncie, bo to i turysty z pustymi recami nie lataja a i turystki niczego sobie :P .
EL NINO
Dodano
05.05.2005 21:37:04
"będę księdzem jak mój tata"

a tak wogóle to jak prymas ma parafie zmienić? :D
Daimos
Dodano
05.05.2005 21:27:27
Daimos:
gusioo:

Ee na prymasa lepiej. Przynajmniej nie lustrują i ośwadczeń majątkowych nie źądają.

gdzie ja bym tam w celibacie wytrzymał :P

A kto Ci kaźe ?
Jak dzieci zaczną mówić tato, to parafię zmienisz :mrgreen:
Anonymous
Dodano
05.05.2005 21:22:49
gusioo:

Ee na prymasa lepiej. Przynajmniej nie lustrują i ośwadczeń majątkowych nie źądają.

gdzie ja bym tam w celibacie wytrzymał :P
Daimos
Dodano
05.05.2005 21:21:12
EL NINO:
kietek:
A na powaznie, to dawaj korki :P
Ja mam akurat cztery do zbycia. Nowki kurna i to z polwytrawnego wina – zeby nie bylo gadania ze z "Jabola". Tanio oddam w dobre rece :mrgreen: .

TO juź takie za 4 zł pijasz ? no, no :mrgreen: Samkosz z Ciebie.
EL NINO:
Tu ? Jedyna dobra posada jest juz zajeta. Jak sie Kuba kurna na niej usadowil to nie ma bata – nie zlezie :mrgreen: .

Łe zara mu teczkę wyciągniemy ;)
EL NINO:
Jaka Ty masz praktyke Daimos zeby wymagac wylacznie "dobrej pracy" ? Co to jest "dobra praca" wg Ciebie ? Taka w ktorej zarobisz kupe kasy, czy taka w ktorej nie bedziesz musial za duzo robic ? Bo jeslibys chcial i zarobic i nie narobic sie, startuj jesienia na posla :P .

Anonymous
Dodano
05.05.2005 21:19:58
dobra to taka za którą są dobre pieniądze. mnie to rybka czy potem łapy masz w bandarzu jak po tych gazetach ;)
Daimos
Dodano
05.05.2005 21:19:40
kietek:
Ja mam akurat cztery do zbycia. Nowki kurna i to z polwytrawnego wina – zeby nie bylo gadania ze z "Jabola". Tanio oddam w dobre rece :mrgreen: .
Daimos:
szukam dobrej pracy!
Tu ? Jedyna dobra posada jest juz zajeta. Jak sie Kuba kurna na niej usadowil to nie ma bata – nie zlezie :mrgreen: .

Jaka Ty masz praktyke Daimos zeby wymagac wylacznie "dobrej pracy" ? Co to jest "dobra praca" wg Ciebie ? Taka w ktorej zarobisz kupe kasy, czy taka w ktorej nie bedziesz musial za duzo robic ? Bo jeslibys chcial i zarobic i nie narobic sie, startuj jesienia na posla :P .
EL NINO
Dodano
05.05.2005 21:14:47
wiesz jest róźnica wkładać wkładki do gazet (10 gr od gazety) i przewalić od godziny 19 do 21 tysiąc gazet a rozdawać ulotki po 2zł za godzine. dlatego moźe ktoś zna taką bardziej opłacalną prace?
Daimos
Dodano
05.05.2005 21:10:17
Daimos:
były tam dobre warunki? dobra płaca?

A wyźej:
Daimos:
chciałbym z kumplem troszkę dorobić w weekendy

Jako główny prostak pozwole sobie pytanie zadać: Ile chciałbyś zarabiać pracując w 4 łikendy na miesiąc ?
A z tym Urzędem pracy to powaźnie – idź sie zapytać, lub poczytaj ogłoszenia. Zawsze kogoś do gazet (roznoszenia) potrzebują.
Anonymous
Dodano
05.05.2005 20:49:46
Daimos:
to pisze jeszcze raz
szukam dobrej pracy! wiem gdzie szukać ale moźe ktoś coś moźe polecić? pracowaliście juź gdzieś i były tam dobre warunki? dobra płaca?
i jeźeli ktoś nie chce mi pomóc to niech nie pisze. mam dość prostackich komentarzy

Zawsze mozna zbierac makulature i puszki ;)
kietek
Dodano
05.05.2005 20:45:19
to pisze jeszcze raz
szukam dobrej pracy! wiem gdzie szukać ale moźe ktoś coś moźe polecić? pracowaliście juź gdzieś i były tam dobre warunki? dobra płaca?
i jeźeli ktoś nie chce mi pomóc to niech nie pisze. mam dość prostackich komentarzy
Daimos
Dodano
05.05.2005 20:43:03
RUP* co chcesz człowieku

*–rejonowy urząd pracy
klonpiotr
Dodano
05.05.2005 20:34:38
coyote_xp:
(...)nie wiesz – nie piszesz.

No popatrz – a w pośredniaku napewno takiego info mu udzielą.
Anonymous
Dodano
05.05.2005 19:58:37
gusioo:

A samemu nie łaska sprawdzić ? Z Ciebie mamy szukać pracy ?
Do pośredniaka se idź i sie dowiedz.

gusioo – daimos nie prosi nikogo o to źeby mu szukał roboty tylko czy ktoś przypadkiem nie wie gdzie taka prace moźna dostać,więc to Twoje odsyłanie do pośredniaka wydaje mi się niepotrzebne,nie wiesz – nie piszesz.
maq123
Dodano
05.05.2005 19:57:02
Daimos:
ludzie ja się pytam jakie firmy w warszawie dają dobrą prace dorywczą! prosze o odpowiedź na temat!

A samemu nie łaska sprawdzić ? Z Ciebie mamy szukać pracy ?
Do pośredniaka se idź i sie dowiedz.
Anonymous
Dodano
05.05.2005 19:43:30
Daimos
Dodano:
05.05.2005 18:33:47
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2