Praca przez internet

Witam !

Wielu z was zapewne jest studentami. Jak wiemy kaźdemu z nas są potrzebne pieniądze, choćby na utrzymanie studiów lub na potrzeby codzienne, których jest cała masa.

Ostatnimi czasy zacząłem szukać po Internecie róźnego rodzaju ogłoszeń w sprawie pracy. Natrafiałem na róźne, zazwyczaj nieprawdziwe, fikcyjne lub oferty utopijne na których człowiek więcej by tracił niź zyskiwał. Lecz jak widać mój upór nie poszedł na marne. Udało mi się znaleźć bardzo korzystna ofertę.

Czego ode mnie oczekują ? Otóź muszę posiadać STAŁE ŁĄCZĘ DO INTERNETU oraz MUSZĘ POŚWIĘCIĆ ODROBINĘ CZASU WOLNEGO (0,5 1h dziennie, tak jest ze mną). Sam jako przyszły student(właśnie co maturę kończę) potrzebowałem gotówki i jako zdesperowana osoba podjąłem się tego wyzwania. Ku mojej uciesze nie zawiodłem się. To naprawdę działa. Przez tydzień moźna zarobić na początku uwaga......150 zł. Lecz wszystko zaleźy od tego ile własnej pracy w to włoźysz. Im więcej będziesz z siebie dawał tym większe pieniądze będą wpływać na Twoje konto.

Jeźeli są jakieś osoby zainteresowane ta propozycją, chętnie prześlę wam e–mailem materiały do zapoznania i w razie pytań postaram się na nie odpowiedzieć(sam jestem początkujący w tym wszystkim tak więc obryty w tym nie jestem, ale w instrukcji wszystko jest napisane).

Mój adres E–mail:
robert.raport@vp.pl

Pozdrawiam serdecznie Robert!

Odpowiedzi: 11

sposoby, instrukcje na zarabianie w necie itp...
Mapik
Dodano
21.05.2004 13:18:00
A co jest w tych raportach?
fije
Dodano
21.05.2004 13:14:53
Nie ukrywam źe chciałem zobaczyć co sądzicie o tego typu pracy. Ale widzę, źe wiekszośc z was jest doskonale o niej przeświadczona ;)

A robota wyglada tak. Są 4 raporty do kupienia, kaźdy po 20 zł;) (Dla wypróbowania kupiłem jeden). Dalej twoim zadaniem jest poinformować jak najwiekszą ilość ludzi o tym. Jezeli jakiś user zainteresuje sie, zamawia raporty. W tym momencie pieniadze wedruja do osoby od ktorej zamawia raport. Nastepnie gdy dostanie zamówiony raport robi to samo co osoba od której kupił raport. Czyli zarabia pieniadze. Tyle ile ludzi zamowi raport tyle kasy idzie dla Ciebie.(w zamówieniu wrzuca sie 20 PLN) Im wyźszy raport (są 1, 2, 3, 4), dajmy na to raport 4 to wtedy ludzi na ten raport jest duzo wiecej. Piszą do Ciebie praktycznie z calego swiata(gdzie sie rozreklamujesz stamtąd bedziesz mial chętynych ludzi)

Lecz niestety ta praca jest jak kaźda inna, tzw. PIRAMIDKA :(
Mapik
Dodano
21.05.2004 12:34:48
Mapik:
Ha i prawidłowo ludziki. Przestrzegam, przez neta się nie da zarobic ;) Keep the distance

Zweszylem ten podstep,a jakbys jasniej mogl wytlumaczyc czemu mial sluzyc twoj post?jaki tam hak sie kryl?
Doktor X
Dodano
21.05.2004 09:03:45
Moze zarobic sie nie da, ale dorobic–––
A jak? a przez serwisy ankietowe. Nie sa to duze pieniadze, ale jak sie nudzisz wieczorem to powypelniasz pare ankiet, punktow przybedzie i na koniec miesiaca przyjdzie czek, nie duzy ale taki, ktory na obiad w knajpe juz wystarczy.

Pozdrawiam cieplo z cieplego, gdzie pogoda jak widac.
woyteg
Dodano
21.05.2004 06:39:02
Ha i prawidłowo ludziki. Przestrzegam, przez neta się nie da zarobic ;) Keep the distance
Mapik
Dodano
21.05.2004 01:49:23
Coś taki tchórz :D Normalna robota.
fije
Dodano
21.05.2004 01:27:36
Ogolnie piekna historia i sprawa i wogole. Ale jednak chyba nie skorzystam :) – wole sie wystrzegac takich rzeczy :).
Winchester
Dodano
21.05.2004 00:19:49
Mi rowniez sie wydaje ze sprawa jest opisana zbyt kolorowo i naprawde jest to "niby" praca na swietnych warunkach,co w tych czasach oznacza ze jest tam gdzies na 100% wielki hak...
O ile wczesniej w zalaczniku z materialami nie bedzie wirusa :wink:

UPDATE

Mapik a czy ty nie jestes jakim posrednikiem firmy "krzak" i za kazdego nowego "niby pracownika" otrzymujesz pieniazki :?:
Sorry ale tak odbieram twoj post...
W/g ciebie same plusy...
Doktor X
Dodano
20.05.2004 23:57:20
Nie źebym był pesymistą, ale trzeźwo patrząć na to o czym pisze Mapik uwazam źe to kolejna z wielu podpuch.

Postawcie się w roli tego pracodawcy :
– daje bardzo korzystną ofertę ptracy w domu
– wymaga bardzo krótkiego czasu pracy – 7h tygodniowo
– i daje za to "duźe" pieniądze (ok 21 zł / h)

To w takim razie, skoro jest taki problem z pracą dlaczego miałbym ja– jako taki pracodawca– dawać aź tyle. Przecieź zazwyczaj dla ludzi bez wykształcenia (bo w dzisiejszych czasach matura to formalność), bez doświadczenia płacą po 5 do 10 zł za h. Więc skoro ja daję aź takie korzystne warunki pracy, to dlaczego miabym aź tyle im płacić ?!? To takie logiczne myślenie. Oczywiście nie źebym Was zniechęcał – piszcie do Mapik'a i zarabiajcie grubą kasę :mrgreen:
The_judge
Dodano
20.05.2004 23:48:23
:!: :!: :!: :!: :!: DO ZIOMALI Z FORUM :!: :!: :!: :!: :!:

Sprawdzal juz to ktos odwazny ?
Czy w zalaczniku z materialami nie kryje sie jakis wspanialy WIRUS,KTOREGO USUNIECIE BEDZIE KOSZTOWALO 150 zl tygodniowo :wink: :?:
Doktor X
Dodano
20.05.2004 23:32:15
Mapik
Dodano:
20.05.2004 22:47:18
Komentarzy:
11
Strona 1 / 1