Pozostałości po "Vista Theme"

Witam. Niedawno kupiłem gazetę z płytą, na której znajdował się styl do Win XP imitujący Win Vista.Po zastanowieniu się zainstalowałem styl i cieszyłem się nim kilka dni.Później postanowiłem go idinstalować, ale jak to bywa z takimi "zabawkami" - coś musiało pozostać.Przy uruchamianiu się systemu widać grafikę z Visty (np. tam, gdzie powinno być "Zapraszamy").Po uruchomieniu nie ma paska narzędzi, tylko kulka zamiast przycisku "start".Dopiero schowanie jej klikając na nią ppm/close powoduje wysunięcie sie paska.Następną pozostałościa jest zegarek w pasku narzędzi oraz sidebar.Usunąłem plik sidebar.exe z katalogu w którym był zainstalowany styl i już się nie pojawia, ale z innymi pozostałosciami nie mogę sobie porawdzić.W Dodaj/usuń programy" stylu nie ma, w katalogach też nic nie znalazłem.Moze wykombinować coś z rejestrem?Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. P.S. Czasopismo to KS Ekspert bodajże z Lutego.

Odpowiedzi: 2

Już znalazłem rozwiązanie, a mianowicie przeskanowałem rejestr HiJack'iem i usunąłem niepotrzebne wpisy.Terz już nie ma po nim śladu ;-)
Xamil
Dodano
29.04.2007 15:32:39
Jeśli to Vista Ultimate to zapraszam do archiwum. Jest tam temat o tym stanowiący.
Seeker
Dodano
29.04.2007 10:01:28
Xamil
Dodano:
29.04.2007 02:33:38
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1