pozostałości po Norton System Works 2002 .
Witam!
Zainstalowałem jakoś trenfną wersje NS2002 no i doszło do tego ze musiałem usuwać program ręcznie.
Jednak zostało kilka plików których nie moge usunąć bo system ich niby uźywa??!!? Próbowałem wyłączyć wszystkie pozostałości z Menadzera zadań i wtedy usunąć ale i to mi sie nie udało.
Ktos zna moze program albo wie jak usuwać takie smieci?
Zainstalowałem jakoś trenfną wersje NS2002 no i doszło do tego ze musiałem usuwać program ręcznie.
Jednak zostało kilka plików których nie moge usunąć bo system ich niby uźywa??!!? Próbowałem wyłączyć wszystkie pozostałości z Menadzera zadań i wtedy usunąć ale i to mi sie nie udało.
Ktos zna moze program albo wie jak usuwać takie smieci?
Odpowiedzi: 6
czyli jak w 98:) myślałem ze cos sie zmieniło
zrestartuj kompa i gdy będzie Ci się ładować to naciśnij kilka razy F8 – następnie wybierz tryb awaryjny
to jeszcze bede wdzieczny jezeli mi powiecie jak pod XP uruchamia sie awaryjnyL:)
Jezeli nie mozesz usunac jakichs plikow bo podobno ich system uzywa, to odpal kompa w awaryjnym i wtedy kasuj. A najlepiej, ale troche dluzej, smieci z rejestru pozbywa sie recznie :wink: .
usunołem ale niestety nie pomogło:(
Moźe spróbuj programem jv16 PowerTools,funkcja "OPCJE REJESTRU/WYSZUKIWANIE W REJESTRZE" pomoźe usunąć śmieci.
Strona 1 / 1