Powtórna aktywacja po formacie
Witam,
Nie jestem pewien, czy temat nie byl juz poruszany, ale z tych wszystkich o aktywacji jakie przegladalem zaden nie pasowal do mojego problemu. Otoz mam legalnego wina xp i oczywiscie po instalacji go aktywowalem. Minal kaaawal czasu, zalapalem szpiega, niczym nie moglem go wywalic i bylem zmuszony zrobic format c. Po reinstalacji probowalem aktywowac system, ale jest to niemozliwe ( pojawia sie komunikat, ze juz jeden system z takim kluczem byl aktywowany ). Mam pytanie, co mam teraz zrobic, czy moze powinienem zadzwonic na infolinie Microsoftu, czy jest na to jakis inny sposob ( tylko nie jakis crack, bo nie chce tracic mozliwosci korzystania z MsUpdate i skazywac sie tylko na autoaktualizacje )?
Pozdrawiam,
Specymir
Nie jestem pewien, czy temat nie byl juz poruszany, ale z tych wszystkich o aktywacji jakie przegladalem zaden nie pasowal do mojego problemu. Otoz mam legalnego wina xp i oczywiscie po instalacji go aktywowalem. Minal kaaawal czasu, zalapalem szpiega, niczym nie moglem go wywalic i bylem zmuszony zrobic format c. Po reinstalacji probowalem aktywowac system, ale jest to niemozliwe ( pojawia sie komunikat, ze juz jeden system z takim kluczem byl aktywowany ). Mam pytanie, co mam teraz zrobic, czy moze powinienem zadzwonic na infolinie Microsoftu, czy jest na to jakis inny sposob ( tylko nie jakis crack, bo nie chce tracic mozliwosci korzystania z MsUpdate i skazywac sie tylko na autoaktualizacje )?
Pozdrawiam,
Specymir
Odpowiedzi: 4
Dzieki, przynajmniej wiem jak sobie radzic w przyszlosci :)
Seeker – ale nie w tym wypadku – juź za późno. Pozostaje teraz tylko skorzystanie z telefonu.
Tomasz16:
"powinienem zadzwonic na infolinie Microsoftu"
No raczej tak powinieneś.
Moźe dodałęś jakiś sprzęto nowy albo coś wymieniłeś :?: .
Ja XP srednio formatuje co 4 mieś jak dobrze pujdzie :) , i nie mam z tym źadnych kłopotów.
A jesli masz orginała to stanowczo odradzam jakieś craki.
Polecam telefon.
Nie ma takiej potrzeby.
Przed reinstalem wytarczy ze z folderu System32 skopiujemy na inny dysk czy dyskietkę plik Wpa.dbl , a po reinstalacji skopiujemy go z powrotem w to samo miejsce, oczywiście pod warunkiem źe cały sprzęt pozostał bez zmian.
"powinienem zadzwonic na infolinie Microsoftu"
Ja XP srednio formatuje co 4 mieś jak dobrze pujdzie :) , i nie mam z tym źadnych kłopotów.
Polecam telefon.
Polecam telefon.
Strona 1 / 1