Powiadamianie o odpowiedziach
Znowu nie działają powiadomienia o odpowiedziach.Głucho i ciemno...........
Odpowiedzi: 10
no, nie wiem u mnie wszytsko gra. Ale jak by coś było nie tak to dalej alarmujcie!
U mnie od wczoraj beznadziejnie WOLNO ładuje się CentrumXP i Forum.Aź denerwująco.Poza tym,znowu brak powiadomień o odpowiedziach!!!!!!!!
KUBA,ZRÓB COŚ Z TYM !!!!!!!!!!!! :( :( :(
KUBA,ZRÓB COŚ Z TYM !!!!!!!!!!!! :( :( :(
U mnie nie dznowu nie działają niektóre powiadomienia.
Dostałem powiadomienie z jednego tematu, ale z innego juź nie.
Dostałem powiadomienie z jednego tematu, ale z innego juź nie.
A moźe masz zainstalowany jakiś program który czyści ci cookies co jakiś czas.
t123:
Czy tu jest jakis limit dni i po jego przekroczeniu uzytkownik zostaje wylogowany :?:
na pewno nie, bo mnie nic nie wylogowuje. Mi sie wydaje ze skoro po jakims czasie nie loguje ciebie automatycznie i musisz sam sie logowac to znaczy ze usunales pliki cookies z Temporary Internet Files
No to idąc tym tropem dalej, moze przyczyna tkwi w tym, ze (w moim przypadku – nie wiem czy u innych tez) mnie czasami samo wylogowyje. Wchodze przez kilka dni i wszystko gra, az tu nagle za ktoryms razem po wejsciu musze sie zalogowac. Czy tu jest jakis limit dni i po jego przekroczeniu uzytkownik zostaje wylogowany :?:
To dziwne, źe u was nie działą bo powinno być wszytsko ok.
Jeśli nie wejdziesz (zalogowany) na stronę w której jest nowy post, to forum przestaje wysyłąć Ci wiadomości. Moźe w tym leźy problem.
Jeśli nie wejdziesz (zalogowany) na stronę w której jest nowy post, to forum przestaje wysyłąć Ci wiadomości. Moźe w tym leźy problem.
I umnie tesh działa :) :) :)
heh to chyba ja tylko jestem takim szczesciarzem ze u mnie zawsze wszytsko dziala. Oby tak dalej ! :)
Fakt,u mnie teź nie działają.