Powaźny problem

Mam BIG problem. Pisałem sobie pracę mgr w dephi i była juz na ukończeniu, lecz mój wspaniały braciszek bez mojej wiedzy zrobił zrobił format d: i kody źródłowe diabli wzięli. Został mi tylko plik exe, który ma mój promotor. Moźe jest jakiś programik pod XP, który odzyskuje dane??
PS. Na tym dysku znowu coś jest poinstalowane.
Moźe ktoś mnie poratować?

Odpowiedzi: 7

Damianos:
Ad@$:
fakt szukajka padła
w takim razie http://forum.infojama.pl/search.php i tam wklep tę samą frazę
@Damianos – po siedmiokrotnym nadpisaniu mozna odzyskać góra dwie litery z nazwy pliku, ale nadpisanie dwukrotne ma jeszcze w miarę dobre szanse odzyskania. Co innego jak by nadpisał softem topSecret , gdzie algorytm nadpisywania jest x95 (tak było w grudniu – obecnie chyba juź powstał algorytm, który mocniej nadpisuje, ale o nim mi akurat nie wiadomo)

Słyszałem źe da sie odzyskać dane i napewno masz rację, ale ja mało doświadczony jestem w takich sprawach więc musisz mi wybaczyć.
Pozdrawiam i Wesołych Świąt i radosnego alleluja :)
Damian

W ramach tygodnia dobroci dla zwierząt wybaczę :mrgreen: ;)
A tego to się dowiedziałem na konferencji M$u więc informacje zdają sie być autentyczne :)
Ad@$
Dodano
25.03.2005 18:21:22
Ad@$:
fakt szukajka padła
@Damianos – po siedmiokrotnym nadpisaniu mozna odzyskać góra dwie litery z nazwy pliku, ale nadpisanie dwukrotne ma jeszcze w miarę dobre szanse odzyskania. Co innego jak by nadpisał softem topSecret , gdzie algorytm nadpisywania jest x95 (tak było w grudniu – obecnie chyba juź powstał algorytm, który mocniej nadpisuje, ale o nim mi akurat nie wiadomo)

Słyszałem źe da sie odzyskać dane i napewno masz rację, ale ja mało doświadczony jestem w takich sprawach więc musisz mi wybaczyć.
Pozdrawiam i Wesołych Świąt i radosnego alleluja :)
Damian
Damianos
Dodano
25.03.2005 15:52:00
OK. Coś wyszukało. Poczytam sobie i moźe do czegoś dojdę. Wilkie dzięki za rady
Wesołych świąt
rumun150
Dodano
25.03.2005 14:31:16
fakt szukajka padła
Ad@$
Dodano
25.03.2005 14:28:36
Szukałem i nic :(
rumun150
Dodano
25.03.2005 14:23:13
rumun150:
Mam BIG problem. Pisałem sobie pracę mgr w dephi i była juz na ukończeniu, lecz mój wspaniały braciszek bez mojej wiedzy zrobił zrobił format d: i kody źródłowe diabli wzięli. Został mi tylko plik exe, który ma mój promotor. Moźe jest jakiś programik pod XP, który odzyskuje dane??
PS. Na tym dysku znowu coś jest poinstalowane.
Moźe ktoś mnie poratować?

Jesli juź cos jest poinstalowane to są nikłe szanse :( Jest to moźliwe ale musisz sie troche pomęczyć. źycze powodzenia
Damianos
Dodano
25.03.2005 14:22:33
"odzysk* and dan*" w szukajce
P.S. Jak chcesz zwiekszyć szansę odzyskania to nic nie instaluj na dysku, gdzie straciłeś dane
Ad@$
Dodano
25.03.2005 14:09:40
rumun150
Dodano:
25.03.2005 14:07:16
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1