Poważny problem z WinXP
Witam,
mam poważny problem z Windowsem XP. Jakiś czas temu przeniosłem się na Vistę, ale postanowiłem przesiąść się znowu na XP. Instalacja poszła gładko, wszystkie sterowniki zainstalowały się poprawnie. Wszystko działa sprawnie, ale jak włączę dowolny film/grę, system bardzo często się wiesza (obraz staje, dźwięk się zacina, komputer się nie resetuje, żadne komunikaty o błędach ani BSOD-y sie nie pojawiają)). Próbowałem instalować nowsze sterowniki, robić reinstalki Windy, ale to nic nie daje... kompletnie nie wiem co robić. Miał ktoś może podobny problem i go rozwiązał lub wie jak go rozwiązać?
Z góry dziekuję.
Odpowiedzi: 4
Już wcześniej próbowałem, niestety nic to nie dało ](*,)
*EDIT*
Teraz jeszcze doszły freeze'y kompa zamiast zawieszeń - co parę sekund można tylko poruszyć kursorem.
Myślałem, że to może być jakiś problem sprzętowy, ale na Viscie wszystko działa dobrze...
[url=http://forum.idg.pl/index.php?showtopic=108747]Zerknij[/url].
W zakładce Aplikacja:
Aplikacja powodująca błąd launcher.exe, wersja 1.4.3.98, moduł powodujący błąd urlmon.dll, wersja 6.0.2900.3199, adres błędu 0x0003a530.
Jedyny błąd, mimo wielu zawieszeń...
Aha, zapomniałem dodać, że te 'zawieszki' robią się, gdy ładowana jest gra lub film, albo jak komputer mocno pracuje (np. dużo rzeczy się dzieje na raz w grze). Może to coś pomoże w rozwiązaniu problemu...
A podgląd zdarzeń?
Strona 1 / 1