Potrzebuje Logo Na Forum ...
No tutaj własnie potrzebuje na forum jakies LOGO w rozdzielczosci 758 na 153 ma byc na szablon forum Apallachia ... Zrobiłby mi ktos takie logo odwdziecze sie banerem na stronce mojej ... Wiec prosze was !! Forum o tematyce komputerowej i komorkowej ... Porsze o odp i jezeli ktos zrobi takie forumowe logo to z gory THX :wink:
Odpowiedzi: 9
Zrób w photoshopie. W kilka minut będzie super logo :)
orix ta strona to portal polskiej demosceny. namierz tam jakiegos grafika to ci zrobi takie logo, ze innym szczeny opadna. sprobuj takze na ircu #polishscene (IRCNet).
poszukaj na google jakiegos programu do robienia banerów czy logo bez roznicy...a na kazdym stylu jest duzo miejsca na logo :wink:
Tylko źe ta mnic nie mogę znaleźć :roll:
www.scene.pl
No tio pomoźecie orixowi :P:P :wink: Naprawde potrzebuje tego banerka jak wrovi admin serwerka to akurat bede mial cos zrobione PS. Szablon to Apallachia czyli ma duze miejsce na logo wiec w 758 na 153 rozdzielczosci :) Czekam na odp. I z gory dziex co by moze zrobili ..
oo! Fajnie ze wreszcie ustaliłeś tematyke swojego forum, wczesniej nie było wiadomo o czym ono jest :–)
I wcale nie jestem złośliwy!
I wcale nie jestem złośliwy!
Gusioo ale ja nie umiem samemu :( Próbowałem tyle razy i na MARNE :P Pomoźecie ??
Nie lepiej samemu się postarać :?: Zapodać jakiś folder czy cuś podobnego, jakieś komputerowe hasełko i wsio ;)
Strona 1 / 1