Potrzebni pomocnicy

Niedawno otwarty serwis SOFT–Wortal o tematyce komputerowej potrzebuje pomocników. Potrzebne są osoby, chętne do współpracy. Potrzebujemy news`menów, ludzi do dodawania downloadu i co najwaźniejsze moderatorów na forum. Proszę osoby chętne do współpracy o postowanie w tym temacie. Najlepiej by owe osby miały jakąś wiedzę na temat komputerów . Zostawiajcie swój adres e–mail i numer gg. Proszę o współpracę !!!

P.S. Z góry wielkie dzięki

Odpowiedzi: 20

petro, wiem ze otwarty, bom go jeszcze nie zamknal. Jesli jednak bedziesz nadal floodowal, to nic mnie przed tym nie powstrzyma.
EL NINO
Dodano
11.11.2004 19:11:15
Temat nadal otwarty :?
petro17
Dodano
11.11.2004 16:19:46
Rebe:
Seeker:
petro17 Ty napisz moźe co tam narzeźbiliście w PhpBB źe się forum nie ukazuje pod najnowszym Firefoxem – pod IE jest ok

Ps. Zauwaźyłem źe nie trza się logowac na tym forum jak sie kce coś palnąć , ciekawe jak długo tak będzie :twisted:

1. Zainstaluj .......Operę :mrgreen:
2. I co gupoty podpowiadasz ? :wink:

Ad1. Nie umim :mrgreen: :wink:
Ad2. To nie ja – jakiś gość nie wytrzymał i posta walnął :mrgreen:
Seeker
Dodano
10.11.2004 12:46:21
Seeker:
petro17 Ty napisz moźe co tam narzeźbiliście w PhpBB źe się forum nie ukazuje pod najnowszym Firefoxem – pod IE jest ok

Ps. Zauwaźyłem źe nie trza się logowac na tym forum jak sie kce coś palnąć , ciekawe jak długo tak będzie :twisted:

1. Zainstaluj .......Operę :mrgreen:
2. I co gupoty podpowiadasz ? :wink:
Rebe
Dodano
10.11.2004 12:38:16
petro17:
To znajde tutaj jakieś chętne osoby ??
Tyle osób tak chętnie wypowiada się w tym topicu, a Ty jszcze się pytasz :shock: :lol:
Ad@$
Dodano
10.11.2004 12:14:56
To znajde tutaj jakieś chętne osoby ??
petro17
Dodano
10.11.2004 12:10:52
chociaź

A Ty, EL NINO, to juź w paranoje jakąś popadłeś czy tylko z błedem przepisać nie umiesz ? :lol: :wink:
Rebe
Dodano
10.11.2004 11:51:48
Yoda:
netykieta dla zwykłego niechlujstwa i olewactwa parawanem staje się.
Niech i staje sie miszczu Yodyno :wink: . Chociaz i mnie przechodza czasem dreszcze na widok "kfiatkuf", to zdaje sobie sprawe z tego, ze to nie mnie ktos robi krzywde takim pisaniem, nie mowiac juz o swiadectwie jakie sam sobie wystawia. Ponadto, netykieta to pewne zasady i nie mnie je zmieniac a tym bardziej lazic za kazdym, wytykac oraz poprawiac bledy.

petro17:
Ale ja szukałem pomocników a nie chciałem wczynać kłótni
Spokojnie petro. Nic nie wczynasz a My po prostu staramy sie naraic Ci tych pomocnikow :P .

Update:
W zwiazku z istniejacym regulaminem na Forum Soft – WORTAL a w szcegolnosci z jego punktem 7, chcialbym uprzejmie doniesc, ze Daniel854 Admin Junior, czyli chyba wazna szycha, ma w dupie regulamin i wali bledami. Przyklad z kilku postow: koźystałem, chociaź, oprucz, Upszejmie, itd...
EL NINO
Dodano
10.11.2004 11:02:31
To "WCZYNAC" na czerwono poprawcie mu :lol:

Rebe: Osobiste zdanie moje jest takie, źe nawet dyswszystko jakiegoś spellcheckera posiada, więc moźe nim posta przed wysłaniem sprawdzić. A tak, netykieta dla zwykłego niechlujstwa i olewactwa parawanem staje się.
Pozdrawiam.
Yoda
Dodano
10.11.2004 10:22:05
Ale ja szukałem pomocników a nie chciałem wczynać kłótni :(
petro17
Dodano
10.11.2004 09:25:28
Rebe:
Bobi_robert – a Ty co , za wróźkę chcesz się nająć? :wink:

Moze ??
Kazales zgadywac wiec sobie strzelilem :wink:
BTW: Przecie zadna robota nie hanbi, no moze poza jedna, bynajmniej nie wrozbiarza :lol:
Bobi
Dodano
10.11.2004 08:58:12
Bobi_robert – a Ty co , za wróźkę chcesz się nająć? :wink:
Rebe
Dodano
10.11.2004 08:52:00
Rebe:
W sumie to juź drugi regulamin, który udało mi się przeczytać.
Zgadnijcie, który był pierwszy ? :wink:

Moze piaskownicowy, ktorego za bardzo do siebie nie wziales :mrgreen:

petro17: Jezeli moge Ci udzielic dobrych rad to mam nadzieje ze Wasze forum nie bedzie kolejnym z tych z 5 administratorami 10 moderatorami i paroma urzytkownikami, bo niestet na to sie zanosi
Zycze powodzenia oraz Romusia co by moderatorzy mieli co robic
Bobi
Dodano
10.11.2004 08:50:09
To se pogadali i nawet EL NINO się z 'dniem szczerości' ujawnił.
Ja zaś – a co mi tam – zajrzałem do regulaminu i .....oniemiałem:
"7. Unikaj błędów w swoich postach (zwłaszcza ortograficznych). Znalezione ortografy będą poprawiane i wyróźniane czerwoną i pogrubioną czcionką."
Pominę kwestię netykiety, bo z nią moźna jeszcze dyskutowac, ale ........czepianie się i to w stosunku do osób, które mogą być rzeczywistymi dysortografami i innym – takoź dys...... – będzie nie tylko czyś niezręcznym, ale o zwykłe chamstwo sie ocierającym.
Moze trzeba Adminom nadsyłać – przy rejestracji – stosowe zaświadczenia ?

Kolejny szok – tyle, źe juz bardziej humorystyczny przeźyłem czytająć, iź zabrania się:
"6. Pisania o rzeczach niezgodnych z prawem polskim."
Ten zakaz obejmuje – "sprzedam nerkę", ale nie stawia bariery jakiej "nahodce", wskazywaniom czy podawaniom cracków , seriali itp. Takie informacje nie są bowiem przez prawo polskie zabronione.
A najbardziej mnie – spadkobiercę Pawki morozowa – ujęło podsumowanie brzmiące tak:
"W przypadku złamiania którejś z tych zasad kaźdy uźytkownik Forum, który to dostrzegł ma obowiązek poinformować o tym Administratora lub Moderatora." – oznaczenie kolorem moje.
Bo jeźeli nie to co? – Pewnie ban, a moze nawet rozstrzelanie.

Kur........ moźe by tak jaki Admin nim się o listę nakazów i zakazów pokusi sam szybki kurs logiki przeszedł?
Ale se pogadałem. W sumie to juź drugi regulamin, który udało mi się przeczytać.
Zgadnijcie, który był pierwszy ? :wink:
Rebe
Dodano
10.11.2004 08:40:56
ja wiem czemu on tak miga:!: ma jakies zwarcie pod kopula, to go trzepnie raz na jakis czas i mamy takie posty potem :wink:
gieras
Dodano
10.11.2004 08:09:00
MarcinX:
Gagman,tobie za bardzo avatar miga ,ale co do poziomu wiedzy nie kwestionuję :mrgreen:

no bo to dyskusji nie podlega :mrgreen: :lol:
Gagman
Dodano
10.11.2004 01:05:32
Gagman,tobie za bardzo avatar miga ,ale co do poziomu wiedzy nie kwestionuję :mrgreen:
A co do Romusia to jakoś nas przestał odwiedzać,obraził się chłopak czy cuś :?:
MarcinX
Dodano
10.11.2004 00:54:15
Gagman:
Zastanawialem sie nad El Nino
Cos Ty niepowazny ? Za gupi jestem na takie powazne stanowiska, ale mam kilka kandydatur :wink: .
EL NINO
Dodano
10.11.2004 00:11:14
Jeśli potrzebujesz modków, to tylko ja i Romuś (ewentualnie gieras), reszta odstaje od nas poziomem wiedzy i intelegencji czego dowodem jest ostatni test (wyniki u Ewki D.)
Pozdro
P.S.:
Zastanawialem sie nad El Nino, ale po przemyśleniu – nie polecam. Jego kandydatura spowodowała by jedynie zwiększoną ilość wpisów w dziale o wszystkim, najpewniej dotyczących jego chamstwa i niekompetencji, tak więc raz jeszcze tylko ja albo Romuś (moźe gieras i aligator?)
Gagman
Dodano
09.11.2004 23:14:14
petro17
Dodano:
09.11.2004 22:29:39
Komentarzy:
20
Strona 1 / 1