Potny problem :(:(:(
Kurde mam wielki problem przez przypadek usunalem cale HKEY_CURRENT_USER i mam problem bo jak chce napisac litere z kreska to nie moge dlatego nie moge napisac liter
z kreskami i kropkami :( blagam was o pomoc niech mi kto podesle ta cala galaz i powie jak ja zainstaliowac :([/list]
z kreskami i kropkami :( blagam was o pomoc niech mi kto podesle ta cala galaz i powie jak ja zainstaliowac :([/list]
Odpowiedzi: 5
Nie kombinuj chlopie z kreskami czy innymi pierdołami, tylko przywroc rejestr z kopii –> http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;307545
Ale to nie oto chodzi bo np jak chce napisac N z kreska to mi np. cos innego wyskakuje zalznie od strony teraz jakbym napisal L z kreska to mi wyskakuje
- i tak dalej :( jakby L zkreska pelnilo tutaj kas funkcjie
To moźe po prostu w panelu sterowania ustaw język na polski programisty??
Ale mi chodzi o pisowanie bo jedynie z tymi literami mam problemy :(
Jeźeli nie moźesz przywrócić systemu, to wejdź na kompa z innego profilu i skopiuj plik C:\Documents and Settings\DefaultUser\config.dat do C:\Documents and Settings\Uszkodzony_profil.
Niektóre ustawienia, które straciłeś wcześniej (przy usuwaniu gałęzi) nie powrócą, ale zawsze lepsze too niź nic
Niektóre ustawienia, które straciłeś wcześniej (przy usuwaniu gałęzi) nie powrócą, ale zawsze lepsze too niź nic
Strona 1 / 1