Poszukuję kursów c++ Builder 6.0
Jak w temacie! Ma ktoś, albo wie chociaź skąd moźna ściągnąć?! Proszę o info! Ewentualnie jak ktoś coś ma to bardzo proszę o wysłanie na bloodhacker@o2.pl.
PzDr!
PzDr!
Odpowiedzi: 8
gusioo:ERROR 5:jak zmaźesz linijke usign namespace to będzie działać :)
A co z getch() ;
:>
hmm. u mnie dizłaa bez problemu
ERROR 5:jak zmaźesz linijke usign namespace to będzie działać :)
A co z getch() ;
:>
jak zmaźesz linijke usign namespace to będzie działać :)
ERROR 5:co prawda dotyczy visual'a c++, ale róźnice wobec buildera są bardzo małe
to co w bcb 6 działa na visualu nie kce .. dowód ?
#include
#include
using namespace std ;
void main(void)
{
cout <<
getch() ; // ––>> To miejsce
}
ERROR 5:a kurs jest obszerniejszy niź jakakolwiek ksiąźka o programowaniu w c++ jaką widziałem
Symfonia C++ (Pasja C++)
http://avocado.risp.pl/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=getit&lid=38
co prawda dotyczy visual'a c++, ale róźnice wobec buildera są bardzo małe a kurs jest obszerniejszy niź jakakolwiek ksiąźka o programowaniu w c++ jaką widziałem
co prawda dotyczy visual'a c++, ale róźnice wobec buildera są bardzo małe a kurs jest obszerniejszy niź jakakolwiek ksiąźka o programowaniu w c++ jaką widziałem
sprawdź na www.programowanie.tk –> głowy nie dam czy ten adres, piszę z pracy ;)
A w google wpisz "kurs programowania"
A w google wpisz "kurs programowania"
Ale tym razem magiczna wyszukiwarka mi nie pomaga... Oczywiście potrzebuję po polsku!
www.google.pl – magiczna wyszukiwarka gdzie prawie wszystko moźna znaleźć, ale trzeba tez szukać.
Strona 1 / 1