Poszkuje Dziewczyny Pilne!!! lol
Poszukuje Dziewczyny inteligentnej, normalnej, naturalnej i ładnej :D lol
Odpowiedzi: 20
moźna teź pogrzebać w rejestrze i zupełnie zmienić osobowość i wygląd teściowej
Ja tam bym teściową sformatował :)
ale zawsze moźna wgrać "teściowa remove" :lol:
FlaQs:zapomniales ze razem z źona 1.0 trzeba zainstalowac plugin "teściowa 3.6.1 beta" :mrgreen: a to juz kaplica...brtx:a jak nie wylaczysz AutoUpdate'u Ci sie "zapgrejduje" z Moja Dziewczyna 2.0 do Zony 1.0 – uuu, stary przesrane...
Wtedy tylko format ;) :twisted:
Za to przy rozwodach sądy są wyrozumiałe. Wiadomo wszak źe wina leźy równo po obu stronach: tak po stronie źony jak i teściowej :mrgreen:
trzeba uzyc innych srodkow np. "siekera mod" :mrgreen:
czemu włąściwie ma słuźyć ten temat?
dla mnie pytanie wydaje się retoryczne. po 1. na Forum dziewczyn prawie nie ma, a po drugie jeśli są to pewnie 'Pudzian forever', albo to h1gh for y0
dla mnie pytanie wydaje się retoryczne. po 1. na Forum dziewczyn prawie nie ma, a po drugie jeśli są to pewnie 'Pudzian forever', albo to h1gh for y0
Dodać moźna ze ten plugin to nic innego jak program szpiegujący :mrgreen: spyware
Niestety SpyBot sobie z nim nie radzi, trzeba drastyczniejszych metod :P
Niestety SpyBot sobie z nim nie radzi, trzeba drastyczniejszych metod :P
zapomniales ze razem z źona 1.0 trzeba zainstalowac plugin "teściowa 3.6.1 beta" :mrgreen: a to juz kaplica...brtx:a jak nie wylaczysz AutoUpdate'u Ci sie "zapgrejduje" z Moja Dziewczyna 2.0 do Zony 1.0 – uuu, stary przesrane...
a jak nie wylaczysz AutoUpdate'u Ci sie "zapgrejduje" z Moja Dziewczyna 2.0 do Zony 1.0 – uuu, stary przesrane...
jak bedziesz miał pecha to trafisz na taką z wirusem "BólGłowy.win32.worm" :mrgreen:
taka jakiej szukasz, nie bedzie spakowana rarem, nie bedzie miala sterownikow, ale za to bedzie miala:
1. 3 mozliwe otwory :o
2. Instrukcje obslugi
3. Wentyl
4. ...oczywiscie bedzie z GUMY
5. ...mozliwosc wypuszczenia powietrza i wlozenia do szafy... :D
1. 3 mozliwe otwory :o
2. Instrukcje obslugi
3. Wentyl
4. ...oczywiscie bedzie z GUMY
5. ...mozliwosc wypuszczenia powietrza i wlozenia do szafy... :D
Napewno będzie spakowana rarem, wtedy nic tylko taką rozpakować :wink:
I jeszcze zeby moze udostepniala zasoby bez hasla :)
myslisz ze jakas sie tu zglosi z textem:
"jestem taka jakiej szukasz :!: juz cie kocham i chce cie :!:"
ja jakos w to watpie, miej nadzieje....
"jestem taka jakiej szukasz :!: juz cie kocham i chce cie :!:"
ja jakos w to watpie, miej nadzieje....
Nigga:Poszukuje Dziewczyny inteligentnej, normalnej, naturalnej i ładnej :D lol
Predzej znajdziesz chlopaka :P
Ostatnio chodziła ona gdzies kiedyś tam, którędyś, takźe, no, jak widzisz, konkretnie, znaczy sie wybieraj. ..
EL NINO:Wiem ze dwa browary to malo, ale jesli bedzie kaszalot, nikt Ci wiecej nie da :mrgreen: .Nigga:Nie no bezprzesady za browary.
Chyba Nino w Katowicach, bo w Białymstoku chłopakom piwa na "kaszaloty" szkoda :mrgreen:
Wiem ze dwa browary to malo, ale jesli bedzie kaszalot, nikt Ci wiecej nie da :mrgreen: .Nigga:Nie no bezprzesady za browary.
Nie no bezprzesady za browary.
EL NINO:Jak to co ? Zamienisz sie z kolega na dwa browarki :P .theboss78:EL NINO:Znajdz se byle jaka i poszukaj odpowiedniego cracka :P :P .Nigga:Poszukuje Dziewczyny inteligentnej, normalnej, naturalnej i ładnej :D lol
Crack moze nie wystarczyc.
I co wtedy :?:
Dwa to za malo przynajmniej dla mnie.
Nie wiem co na to Nigga