Poszkuje Dziewczyny Pilne!!! lol
Poszukuje Dziewczyny inteligentnej, normalnej, naturalnej i ładnej :D lol
Odpowiedzi: 20
regedit:poszukaj na eMulu chyba, źe masz "Low ID" to sprubój na Kazie
Jesli tam nie znajdziesz to mozesz jeszcze na DC poszukac. :twisted:
poszukaj na eMulu chyba, źe masz "Low ID" to sprubój na Kazie
gusioo:Nie przejmuj się, pewnie zazdraszcza Puzonowi tfu. Pudzianowi.
hahaahah! taa...
@idallia: Nie napisałem, źe ma. Nie mówię teź źe wszystkie takie są – albo to h1gh for y0. Moźe nie napisałem tego zbyt czytelnie dla wszystkich ale to znaczy, źe "albo są za dobre(jakość :mrgreen:) dla Ciebie". Więc po prostu źle mnie zrobumiałaś, a tak btw to nie bierz wszystkiego do Siebie.
idallia:Over:czemu włąściwie ma słuźyć ten temat?
dla mnie pytanie wydaje się retoryczne. po 1. na Forum dziewczyn prawie nie ma, a po drugie jeśli są to pewnie 'Pudzian forever', albo to h1gh for y0
są jakieś dziewczyny...... , a co do 'pudziana' to laska musi byc naprawde pusta,źeby polecieć na tę kupę mięśni...
("a po drugie jeśli są to pewnie 'Pudzian forever'")– dlaczego tak uwaźasz???
Nie przejmuj się, pewnie zazdraszcza Puzonowi tfu. Pudzianowi.
Over:czemu włąściwie ma słuźyć ten temat?
dla mnie pytanie wydaje się retoryczne. po 1. na Forum dziewczyn prawie nie ma, a po drugie jeśli są to pewnie 'Pudzian forever', albo to h1gh for y0
są jakieś dziewczyny...... , a co do 'pudziana' to laska musi byc naprawde pusta,źeby polecieć na tę kupę mięśni...
("a po drugie jeśli są to pewnie 'Pudzian forever'")– dlaczego tak uwaźasz???
Ej chooopie, wyjdź z domu przestań modlić sie przed swoim iluś tam calowym ołtarzem komputerowym!!!!!!!!!!!
Wyjdź na miasto rozejrzyj sie a znajdziesz ładne dziewczyny!!!
Wyjdź na miasto rozejrzyj sie a znajdziesz ładne dziewczyny!!!
najgorsza z moźliwych sytuacji to kiedy będziesz chciał zainstalować program, "mój mały jasio" a tu okarze się ze w/w program ma wirusa i do tego ten sie rozmnoźy i będzie "moja kobieta i jej mały wirus"
Over:czemu włąściwie ma słuźyć ten temat?
Dziewczyny to moźe nie znajdzie :) ale czytając odpowiedzi moźna się nieźle pośmiać :D
EL NINO:Znajdz se byle jaka i poszukaj odpowiedniego cracka :P :P .Nigga:Poszukuje Dziewczyny inteligentnej, normalnej, naturalnej i ładnej :D lol
albo seriala ;) takiego 200zl wtedy panie przy drogach staja sie user friendly ;)
a odnosnie takich real lady to trzeba uwazac bo wiekszosc ma luki krytyczne i zazwyczaj niedaja sobie aplikowac service packow ;) trzeba szukac takich u ktorych jest taki klucz w rejestrze "kocham–" ew podczas pierwszego logowania bedzie widoczny katalog "czuje_miente" :)
Nigga:Poszukuje Dziewczyny inteligentnej, normalnej, naturalnej i ładnej :D lol
http://www.parowka.pl/index.php
PS: Ale jesteś zabawny ... :?
theboss78:Po co grzebac wystarczy odpowiedni patch. :mrgreen:
Albo odpowiednia wtyczke :wink: zeby lepiej chodziło oprogramowanie :)
gusioo:idallia:no fakt... :) źeby tylko nie trafił na 12– letnią "femme fatale" :D
Albo 40 letniego agenta CBŚ.
To u nich teź są pedofile ? :shock:
idallia:no fakt... :) źeby tylko nie trafił na 12– letnią "femme fatale" :D
Albo 40 letniego agenta CBŚ.
theboss78:gieras:IMO tych 12 sto letnich :wink:idallia:nie sądzę źebyś znalazł jakąś tu na foum tekstem " szukam ładnej, inteligentnej[...] " przez gadulca łatwiej jest poznawać ludzi :D
Ewentualnie na chacie.
"Czesc tez mam 12 lat." :wink:
no fakt... :) źeby tylko nie trafił na 12– letnią "femme fatale" :D
gieras:IMO tych 12 sto letnich :wink:idallia:nie sądzę źebyś znalazł jakąś tu na foum tekstem " szukam ładnej, inteligentnej[...] " przez gadulca łatwiej jest poznawać ludzi :D
Ewentualnie na chacie.
"Czesc tez mam 12 lat." :wink:
IMO tych 12 sto letnich :wink:idallia:nie sądzę źebyś znalazł jakąś tu na foum tekstem " szukam ładnej, inteligentnej[...] " przez gadulca łatwiej jest poznawać ludzi :D
nie sądzę źebyś znalazł jakąś tu na foum tekstem " szukam ładnej, inteligentnej[...] " przez gadulca łatwiej jest poznawać ludzi :D
Skoro poszukujesz, to dalej szukaj.. szczęście sprzyja szukającym.
Wymień się z kolegą za paczkę gum (do źucia) :lol: :lol:
Wymień się z kolegą za paczkę gum (do źucia) :lol: :lol:
z nadzieja ze sie nie nada i trza bedzie na nowy model tesciowa wymienic :wink:theboss78:Po co grzebac wystarczy odpowiedni patch. :mrgreen:
Po co grzebac wystarczy odpowiedni patch. :mrgreen: