Portfel w Nokii

Czy Portfel w telefonach Nokia działa naprawdę?

Odpowiedzi: 15

Widać :) widać avarta :) jest całkiem przyzwoity :) trzeba przyznać :)
WaGonik
Dodano
25.03.2005 23:47:40
Bobi_robert:

... ktorego de facto nie widać.

jak nie widać ?? :DDDDD
idallia
Dodano
25.03.2005 23:34:26
idallia:
..przyjrzyj sie dobrze na avarta :p

... ktorego de facto nie widać.
Chyba ze pecha mam i tylko u mnie :(
Bobi
Dodano
25.03.2005 23:27:29
WaGonik:

Uuuuups...... :P zwracam honor :]

najwyźsza pora .... :)
Następnym razem przyjrzyj sie dobrze na avarta :p
idallia
Dodano
25.03.2005 23:20:52
pIEKAr:
WaGonik:
pIEKAr:
WaGonik:
idallia:
w mojej nokii (7600) portwel słuźy mi tylko do przechowywania waźnych nie dostępnych dla innych wiadomości.. choc źadko z niego korzystam... :)))) chyba źe mówimy o innym portwelu. . .

Widziałem pare portfelów ale kaźdy był taki sam :lol: i słyźy raczej do przechowywania danych jak wspomniał kolega wyźej taki smieszny mały notatnik :)

koleźanka :)

o co chodzi ??

o to, źe idallia to kobieta/dziewczyna :) czyli koleźanka a nie kolega ;p

Uuuuups...... :P zwracam honor :]
WaGonik
Dodano
25.03.2005 16:21:43
Amazonki były bez jednej piersi :D więc cos tu nie gra hehe bo tamta miała dwie :wink:
Damianos
Dodano
25.03.2005 13:27:59
Sądząc po byłym awatarze to...zdecydowanie kobieta ;) Rzekłbym nawet amazonka
Ad@$
Dodano
25.03.2005 13:22:47
WaGonik:
pIEKAr:
WaGonik:
idallia:
w mojej nokii (7600) portwel słuźy mi tylko do przechowywania waźnych nie dostępnych dla innych wiadomości.. choc źadko z niego korzystam... :)))) chyba źe mówimy o innym portwelu. . .

Widziałem pare portfelów ale kaźdy był taki sam :lol: i słyźy raczej do przechowywania danych jak wspomniał kolega wyźej taki smieszny mały notatnik :)

o co chodzi ??

o to, źe idallia to kobieta/dziewczyna :) czyli koleźanka a nie kolega ;p
pIEKAr
Dodano
25.03.2005 13:21:31
pIEKAr:
WaGonik:
idallia:

o co chodzi ??
WaGonik
Dodano
25.03.2005 02:18:22
WaGonik:
idallia:

pIEKAr
Dodano
24.03.2005 23:52:52
idallia:

WaGonik
Dodano
24.03.2005 23:39:43
idallia
Dodano
24.03.2005 21:35:07
No więc musisz spytać u operatora i wiedzieć czy tego typu przelewy działają tam gdzie kaskę chcesz skierować. W krajach skandynawskich moźesz w ten sposób kupić np. fajki w automacie i zapłacić za obiad w knajpie. Jest to bardzo popularna forma płatności. Ale u nas w polsce nie słyszałem o tym by to działało. Zresztą wiesz jak jesteśmy do tyłu za nowinkami tego typu i machlojami tam u góry, jeszcze nikt nie zdziałał w tym kraju nic na leprze bez KOPERTY (albo wsparcia Ojca Dyrektora) :wink:
Pan i pastuch
Dodano
24.03.2005 18:39:13
No dokładnie, pytam się, czy to naprawdę działa:P
Naczelny
Dodano
24.03.2005 11:29:46
Mam starą nokię 5510 i niezabardzo czaję o co chodzi. Czy to nie przypadkiem to cudo co pozwala przelewać kasę z konta abonęta na inne rachunki :?: bo jeśli tak to w TV leciał program źe w kraju nad wisłą nie bardzo z tym pomysłem zanim do strefy euro nie wejdziemy.
Pan i pastuch
Dodano
24.03.2005 01:49:04
Naczelny
Dodano:
23.03.2005 23:01:25
Komentarzy:
15
Strona 1 / 1