Poratujcie!
Mam problem. Korzystam z avast'a na win xp pro i pojawia sie problem ze jest jakis tam bląd. Znalazlem odpowiedz jak go usunąć ale nie wiem gdzie trzeba wlaczyc funkcje: "zdalne wywołanie procedur RPC". Kto mi pomoze gdzie wlaczyc to na automatyczny tryb? :cry:
Odpowiedzi: 7
Jesli masz poprawki anty–blasterowe, system nie resetuje sie po minucie, to moze podalbys w koncu tresc bledu lub obrazek komunikatu ? Bo "ze jest jakis tam bląd" to troche za malo.
Dziekuje bardzo
PS: ten wirus jest dla mnie wyjatkowo laskawy :D oprocz tego ze nie dziala avast nic sie nie dzieje :D , 60 sec sie nie sprawdza.
PS: ten wirus jest dla mnie wyjatkowo laskawy :D oprocz tego ze nie dziala avast nic sie nie dzieje :D , 60 sec sie nie sprawdza.
Jesli jeszcze nie znalazles (60 sek to malo czasu), o RPC przeczytasz tu –> http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=33140
Dziekuje, ale nie mialem czsu szukac odpowiedzi, przepraszam ale nie moglem nie naruszyc regulaminu. Fajnie bo w pomocy wpisywalem "zdalne wywoływanie procedur RPC" i nic :sad: ale jeszcze sprobuje samo "RPC"
Jaki błąd? O wyłączaniu RPC było na forum. Nie wiem jaki to ma sens ale...
W szukajkę "zdalne wywołanie procedur" albo "RPC" i czytać kolego.
Jaki błąd? O wyłączaniu RPC było na forum. Nie wiem jaki to ma sens ale...
ARGHHHHHHH!!!! Ludzie ratujcie mnie........ bo się powieszę......
Ten temat był poruszany na forum a z 5000 razy. Poszukaj (wiele do tego nie trzeba wysiłku).
Ten temat był poruszany na forum a z 5000 razy. Poszukaj (wiele do tego nie trzeba wysiłku).
Strona 1 / 1