Popcorn – pierwsza wersja
Kto zna wykonawce najwczesniejszej wersji Popcornu? Napewno nie Jarre :P
Aha, moze ktos wie jak zmienic Tag ID3 w *.wma? I jeszcze jedno pytanko : czym sie rózni ID3v1 od ID3v2 i które jest wyswietlane np.: w mp3player?
Aha, moze ktos wie jak zmienic Tag ID3 w *.wma? I jeszcze jedno pytanko : czym sie rózni ID3v1 od ID3v2 i które jest wyswietlane np.: w mp3player?
Odpowiedzi: 11
Nie za ma co :D
nie takie rzeczy sie na PW zalatwialo ;) wszystko po cichutku...Ad@$:gieras:podchodzi, dlatego takie sprawy powinno zalatwiac sie na PW
Skoro podchodzi pod piractwo to tymbardziej NIE POWINO sie tego załatwiać przez PW :twisted: :D. To takie piractwo za plecami – cos okropnego... :| :(.
Dzieki quixx :) Wlasnie o to mi chodzilo:)
gieras:podchodzi, dlatego takie sprawy powinno zalatwiac sie na PW
Skoro podchodzi pod piractwo to tymbardziej NIE POWINO sie tego załatwiać przez PW :twisted: :D. To takie piractwo za plecami – cos okropnego... :| :(.
Pierwszym wykonawcą był zespół Hot Butter (rok 1972).
Macie racje, sorry wielkie, młody i niedoswiadczony jestem ;)
podchodzi, dlatego takie sprawy powinno zalatwiac sie na PW
Bejkrools:Nie wiem dlaczego, ale wszystkie Popcorn – Kraftwerk, które sciągam to tak naprawde Popcorn Jarre'a :( Loodvis, gdyby nie sprawilo Ci to problemu, wyslalabys mi ją na maila?
A to przypadkiem nie podchodzi pod piractwo?
Nie wiem dlaczego, ale wszystkie Popcorn – Kraftwerk, które sciągam to tak naprawde Popcorn Jarre'a :( Loodvis, gdyby nie sprawilo Ci to problemu, wyslalabys mi ją na maila? kamilpiekarz@o2.pl, albo przez gg moze dałoby rade (2000009) Jak jestem na z/w to mzoe mnie nie byc przy kompie. I thank you from mountain:)
Tak myslalem bo on jako pierwszy chyba New Age zaczal robic, nie? Dzieki :)
Bejkrools:Kto zna wykonawce najwczesniejszej wersji Popcornu? Napewno nie Jarre :P
Kraftwerk– Popcorn. Mam ten kawałek 8)
Strona 1 / 1