Ponowna instalacja systemu

Mój system, jak kaźdy po jakimś czasie domaga sie formatu, wszystko nie działa tak jak chce , a ja nie chce utracić swoich plików. Czy ponowna instalacja bez poprzedniego formatu/odinstalowania systemu moźe skutecznie naprawić te wszystkie błedy systemu bez utraty danych?

Odpowiedzi: 8

No a zmiana rozszerzenia cos daje ??
Bobi
Dodano
06.03.2005 23:30:34
Tylko źe ja rejestru nie moge otworzyć.
Jak bym mógł to bym o tym tutaj nie pisał, bo mam kopie rejestru. Takie coś jak syfik to napewno nie jest.
Luki.22
Dodano
06.03.2005 23:17:22
Tylko źe ja rejestru nie moge otworzyć.
Jak bym mógł to bym o tym tutaj nie pisał, bo mam kopie rejestru. Takie coś jak syfik to napewno nie jest.
Luki.22
Dodano
06.03.2005 23:17:22
Skoro to Ad–watch cos zablokował to nie haker a jakis syfik albo cus chciało dopisac cos do rejestru. Tym bym sobie glowy nie zaprzatał.
Co do exe to na forum podawany byl plik ktory nalezało do rejstru dodac jesli exe sie zwalily i nie otwieraja.
Zmien rozszerzenie na com i sprobuj uruchomic
Bobi
Dodano
06.03.2005 23:12:08
No a moźe nie dbam?!
Norton Internet Security był (teraz juź nic nie chodzi) codziennie aktualizowany
Spybot,
Ten Ad–Ware
Do tej pory wszystko było OK
Luki.22
Dodano
06.03.2005 23:11:51
twuj post wymagał by szerszych wyjaśnień typu co się dzieje albo jak zachowuje się system itp. ale powiem ci źe jeśli zastosujesz przywracanie systemu mągą zdaźyć się róźne dziwne źeczy: system ogólnie będzie działał choć niekoniecznie w oczekiwany sposób i nikt nie da ci gwarancji na poprawne działanie pozostałej zawartości. Najskuteczniej podzielić dysk na partycję i na tej drugiej trzumać to na czym najbardziej ci zaleźy. Ale proponował bym stosowanie skanu antyvirusami i innego typu programami kopiowanie rejestru gdy jeszcze system działa normalnie, firewall, szczepionki na badziewia plątające się po sieci i nie tylko i ogólna pielęgnacja systemu i dysku niź podejmować decyzję typo format c:
Pan i pastuch
Dodano
06.03.2005 23:08:53
Ale pech!
Pisząc ten temat uźyłem po raz pierwszy Ad–Aware i ... najprawdopodobniej odwiedził mnie hacker:(
(Ad–Watch pytał sie czy zatwierdzić jakieś nowe wpiszy do rejestru i kasować stare, spybot nic nie mówił (1 raz sie odezwał))
Połowa programów z rozszerzeniem .exe i innym popularnym rozszerzeniem otwiera sie jedynie w notatniku i podczas startu systemu tylko okienka z notatnikiem zamiast programów antywirusowych itd.
Dobrze, źe Internet sie uruchomił.
Luki.22
Dodano
06.03.2005 23:06:18
Nie ma reguły czy naprawi akuratnie wszystko to co chcesz.
Robiac nakładke pliki zachowasz ale czy wszystko sie naprawi to pewnosci nie ma.
Bobi
Dodano
06.03.2005 22:55:07
Luki.22
Dodano:
06.03.2005 22:48:23
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1