POMOCYYYYYYYY
RATUNKU MAM NOKIE 7650 ALE MAM TAK ZAWALONA ROZNYMI PLIKAMI OD PROGRAMÓW KTORE USUNOŁEM ZE NIE DAJE SOBIE RADY :( CZY ISTNIEJE COS TAKEIGO JAK FORMAT TEKLEFONU KTORY PRZYWRACA ORGINALNE USTAWIENIA A WSZYSTKIE DOGRANE USUWA?? PODOBNO JAKIMS KODEM TO MOZNA ZROBIC TYLK CZY MI SIE URUCHOMI POZNIEJ:( ROZMYSLAM TEZ ABY ISC DO SERVISU ZEBY WGRALI MI NOWEGO SYMBIANA JAK MYSLICIE ZROBIA MI COS TAKIEGO I ILE TO BY MNIEJ WIECEJ KOSZTOWAŁO?? Z GORY BARDZO DZIEKUJE ZA JAKIE KOLWIEK WSKAZÓWKI:(
Odpowiedzi: 5
Z tego co mi wiadomo to jest na 7650 opcja przywracania ustawie fabrycznych czyli chyba teź usuwania dziadostwa. Ale potrzebny jest do tego jakiś kod a kody są róźne. Co do wymiany symbiana to w serwisie zrobią ci to za darmo jeśli telefon jest na gwarancji i znajdziesz jakieś sensowne wytłumaczenie np źe ci strasznie muli. Mój kumpel tak robił. Albo jeśli masz znajomości to źaden problem. Co do ceny takiej przyjemności to nie jest ona tania salony lubią sobie brać coś koło 100zł góra dół niestety nie orientuje sie w obecnej cenie. Nie wiem czy przez porządne fleshowanie nie wyczyścisz phona albo jakimś lepszym programem bo coś takiego czytałem na 100% ale to kwestia ryzyka czy sie uda więc rób co chcesz.
niestety nie znalazłem tam tego czego szukam:( same buble a znalazłem Przywracanie ustawien lecz nic nie dało co zrobic:(
Wszedłem tu poniewaź mam w zwyczaju czytać wszystkie problemy kture się pojawiają (chyba źe mnie długo niema i jest ich za duźo). A dałem odpowiedź poniewaź:
Ale poniewasz zaciekawileś mnie tematem to troszke poszukalem i jusz mialem podać rozwizanie ale się rozmyśliłem dlatego proponuje tylko ten link:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%22NOKIA+7650%22&lr=lang_pl
Mateuszpi:Po pierwsze niekrzycz. Po drugie nie pisz 2 tematów do tego samego problemu.
Ale poniewasz zaciekawileś mnie tematem to troszke poszukalem i jusz mialem podać rozwizanie ale się rozmyśliłem dlatego proponuje tylko ten link:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%22NOKIA+7650%22&lr=lang_pl
Niechcący zrobiłem 2 tematy a na takich jak ty nie mam słów Nie znasz sie to tu nie wchodz
Po pierwsze niekrzycz. Po drugie nie pisz 2 tematów do tego samego problemu. Po trzecie na twuj proglem niemam odpowiedzi :)
Strona 1 / 1