POMOCY !!!!!!!!!

Witam mam wielki problem, mam dysk podzielony na 2 partycje "C" i "D", partycji "C" mam wykonany obraz w Norton Ghost i wypalony na plyte DVD, wczoraj brat przywracal system bo podobno jakis wir sie zakradl i nie mogl go usunac. No to wczytal obraz i od tamtego czasu nie widze w systemie 2 partycji "D", co sie moglo stac ? i czy mozna cos zrobic bo niektore dokumenty na niej maja wartosc wrecz sentymentalna, z gory dzieki za pomoc!

Odpowiedzi: 5

Rozejrzyj się po przyklejonych tematach w poszczególnych działach – nie wątpię, źe znajdziesz temat traktujący o odzyskiwaniu danych. Szukajka forumowa teź przydatna będzie – wystarczy zadać jej pytanie o programy do odzyskiwania danych a "wypluje" parę nazw.
Żółty
Dodano
30.11.2005 14:22:57
A moze mi ktos polecic jakis program, bo w sumie majwazniejsze sa moje dokumenty, reszte danych uda sie odtworzyc, ale pewnych plikow potrzebnych i do mojej pracy i pracy rodziny nie, moze ktos mial juz podobny problem i moze doradzic jakis programik ?
cichy69
Dodano
30.11.2005 14:00:13
Moźesz spóbowac jakimś programem do odzyskiwania danych dobrać się do tego poprzedniego ustawienia i coś ze "starego" D: usiłować przywrócić.
Rebe
Dodano
30.11.2005 08:11:33
Nie w tym problem, źe jej nie widze nigdzie, a partycja C: a teraz rozmiar calego dysku jakby byla jedną :/
Juz wiem jak to sie stalo po rozmowie z bratem, zamiast wybrac jedna partycje na ktora ma byc wczytany obraz, wybral ogolem caly dysk, jestem coraz bardziej zrozpaczony.
cichy69
Dodano
30.11.2005 07:04:16
Gdzie nie widzisz ?? Byłeś w zarządzaniu dyskami (Start –> Uruchom –> diskmgmt.msc) ?? Moźe wystarczy literkę przypisać ...
Żółty
Dodano
30.11.2005 03:30:20
cichy69
Dodano:
30.11.2005 03:20:12
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1