Pomocy – zapomniałem hasła do komutera!
To nie źart... W domciu mamy 3 komputery, 2 moge uwaźać za moje. Wkurzyłem sie na brata bo wchodził na nie kiedy chciał i ściągał Bóg wie co razem z dziesiątkami wirusów.
Pozakładałem hasła, na jednym jest coś a'la G3JNF–A934HSAFV03485 – pamiętam je, bez problemu.
Na drugim jest coś jak: dyplom, ukraina, nos – idiotycznie proste, ZAPOMNIAŁEM! :(
Nie mogę go swormatować bo to laptop, a zapomniałem zgrać do niego sterowniki, które mam na jednym z dysków.
Nie da się jakoś odzyskać tego hasła? Zostało załoźone bardzo niedawno...
Pomocy...
Pozakładałem hasła, na jednym jest coś a'la G3JNF–A934HSAFV03485 – pamiętam je, bez problemu.
Na drugim jest coś jak: dyplom, ukraina, nos – idiotycznie proste, ZAPOMNIAŁEM! :(
Nie mogę go swormatować bo to laptop, a zapomniałem zgrać do niego sterowniki, które mam na jednym z dysków.
Nie da się jakoś odzyskać tego hasła? Zostało załoźone bardzo niedawno...
Pomocy...
Odpowiedzi: 5
Tia.darekMód:
...a następnie wpisać byle jakie hasło. Tak zrobiłem na WIN 98 jak zapomniałem hasła i pomogło.

Spróbuj podczas ładowania się systemu cały czas wciskać klawisz F8 a następnie wpisać byle jakie hasło. Tak zrobiłem na WIN 98 jak zapomniałem hasła i pomogło.
No napisz mi ktoś po ludzku jak odzyskać hasło z tego laptopa bo ojciec jak sie dowie to mnie zabije!
Hmm... Niezłe, ale jest taki jeden problem. Nie umiem angielskiego ;( Moźe ktoś to po polsku wytłumaczyć? (Mówiąc po polsku chodzi mi o normalny język, bo przeglądając te forum widziałem mase informatycznych określeń których nie rozumiem...)
http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/
Strona 1 / 1