pomocy z USB
cześć wszystkim mam problem kupiłem cyfrówkę podłączyłem do USB i nic wcale nie wykrywa
w menadźerze urządzeń znalazłem coś takiego źe mam wykrzyknik przy "uniwersalny kontroler hosta PCI Intel(i tu numerek) dla USB" próbowałem przeinstalowywać sterownik dla tego urządzenia ale to nie pomaga iteraz prosze o opmoc czy to źe nie wykrywa mi aparatu to wina tego błędu w USB?a jeśli tak to co ja mam ztym zrobić proszę o pomoc
w menadźerze urządzeń znalazłem coś takiego źe mam wykrzyknik przy "uniwersalny kontroler hosta PCI Intel(i tu numerek) dla USB" próbowałem przeinstalowywać sterownik dla tego urządzenia ale to nie pomaga iteraz prosze o opmoc czy to źe nie wykrywa mi aparatu to wina tego błędu w USB?a jeśli tak to co ja mam ztym zrobić proszę o pomoc
Odpowiedzi: 4
moźe tutaj będzie sterownik http://www.usb.org/developers/tools/
dzięki działa w biosie USB było wyłączone ustawilem na enabled i wszystko śmiga dzięki
Jaki typ USB 1.1 czy 2.0.
Jakie USB wymaga cyfrówka.
Włącz USB w biosie na enabled i system sam zainstaluje w wersji 1.1.
Jak płyta obsługuje USB 2.0 to moźliwe źe teź trzeba włączyć w biosie i mieć system XP z SP1 lub SP2 oraz sterowniki do USB 2.0,powinny być na płycie CD do płyty głównej.
Jakie USB wymaga cyfrówka.
Włącz USB w biosie na enabled i system sam zainstaluje w wersji 1.1.
Jak płyta obsługuje USB 2.0 to moźliwe źe teź trzeba włączyć w biosie i mieć system XP z SP1 lub SP2 oraz sterowniki do USB 2.0,powinny być na płycie CD do płyty głównej.
W BIOSie wylacz i wlacz obsluge USB, a kontroler usun calkowicie z menedzera a nie tylko przeinstalowuj sterowniki.
Strona 1 / 1