Pomocy [WinXP MCE, spolszczenie]
Cześ
Kupiłem dzisiaj windows xp media center edition i proszę was o pomoc jak wgrac spolszczenie? mam je na osobnej płycie
Proszę o szybką odpowiedź
# Nastąpiła zmiana nazwy tematu, następnym razem weź trochę dłuźej pomyśl nad odpowiednim nazewnictwem.
Bobi
Kupiłem dzisiaj windows xp media center edition i proszę was o pomoc jak wgrac spolszczenie? mam je na osobnej płycie
Proszę o szybką odpowiedź
# Nastąpiła zmiana nazwy tematu, następnym razem weź trochę dłuźej pomyśl nad odpowiednim nazewnictwem.
Bobi
Odpowiedzi: 1
Znalazłem coś takiego nie wiem czy to do tego spolsczenia.:
1.Wymagane pliki:–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
– WindowsXPMediaCenter2005–KB900325–usa.exe
– mcelocpack_PLK.exe
– NetFrameWork1.1.exe
– NetFrameWork1.1 Service Pack 1.exe
2.Instalacja:–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Po zainstalowaniu systemu Windows XP Media Center Edition instalujemy kolejno:
– NetFrameWork 1.1.exe
– mcelocpack_PLK.exe
Prawdopodobnie po kaźdej instalacji będziemy proszeni o restart komputera – niestety jest to konieczne.
1.Wymagane pliki:–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
– mcelocpack_PLK.exe
– NetFrameWork1.1.exe
2.Instalacja:–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Po zainstalowaniu systemu Windows XP Media Center Edition instalujemy kolejno:
– NetFrameWork 1.1.exe
– mcelocpack_PLK.exe
Prawdopodobnie po kaźdej instalacji będziemy proszeni o restart komputera – niestety jest to konieczne.
Strona 1 / 1