pomocy przy SP2
mam zainstalowany SP2 ,po zainstalowaniu Pandy utraciłem połaczenie z netem ,(mam połaczenie radiowe do sieci) miałem ustawienia połaczen aut.a teraz mi je pomieszało niemoge wejsc do neta pomocy,po odinstalowaniu pandy znowu mam połaczenie ,powiedzcie co mam wyłaczyc aby zainstalowac PANDE
Odpowiedzi: 7
W SP2 domyślnie jest włączony PF, wiec odłącz połączenie z siecią, wyłącz systemową zaporę.
Zainstaluj teraz Pandę i włącz połączenie.
Centrum zabezpieczeń powino wykryć nową zaporę+AV i ustawić ją domyślnie, gdy się tak nie stanie to ustaw ręcznie wskazując na Pandę w PF i AV.
Najprawdopodobnie działają dwa PF i stąd Twoj problem.
Inną sprawą jest późniejsze dopuszczenie programów do sieci.
Zainstaluj teraz Pandę i włącz połączenie.
Centrum zabezpieczeń powino wykryć nową zaporę+AV i ustawić ją domyślnie, gdy się tak nie stanie to ustaw ręcznie wskazując na Pandę w PF i AV.
Najprawdopodobnie działają dwa PF i stąd Twoj problem.
Inną sprawą jest późniejsze dopuszczenie programów do sieci.
no to skłaniał bym sie ku temu, źe firewall jest niepoprawnie skonfigurowany. jak to poustawiać to nie wiem bo z Pandy nie korzystam... ale wiem od znajomych źe potrafi skutecznie blokować neta... moze najlepiej bedzie wyłączyc firewalla i uzywac jakiegos innego.
tak panowie to jest panda z firewallem,napiszcie prosze co wyłaczyc aby działała,przy SP1 śmiga normalnie
no był błąd... troche głupio to wygląda... sorry
Bo pewnie mu blad wywalao i klikal kilka razy... Tez tak mnialem. cos sie zle dzieje na tym forum...
ooo wlasnie taki komunikat:
ooo wlasnie taki komunikat:
Ran into problems sending Mail. Response: 504 Invalid Username or Password
Tia..jeszcze tak ze sto razy powtórz
a czy to jest Panda z wbudowanym firewallem??
Strona 1 / 1