Pomocy!!..PentagramOmen pod XP
:? ..Witam...Mam nielada problemik z moim modemem.Jest to Pentagram Omen I ( nie II :) )....jak większośc wie nie ma do niego sterów pod Xp.Jednak wszyscy radzą by instalować sterowniki z win 200 i tez działa.Ja je zainstalowałem..no i ok.Odrazu po instalacji działa jednak jak tylko zrestartuje komputer juz jest na nic..modem nie odpowiada chociaź jest oznaczony jako sprawne i działające urządzenie!!!....jednak "kwerenda modemu" muwi źe nie mozna otworzyć portu modemu i tak ciągle :((..czy moźna cos na to zaradzić???...Help :)) :?
Odpowiedzi: 4
zgadza sie pom.tech.pentagramu sprawuje sie bez zarzutu kolega miał podobny problem i po konsultacjach i udzieieleniu kilku porad pomogło
a gdyby nie pomagało napisz to dam ci namiary na qumpla który to przechodził i sprawe ma opanowaną :D
a gdyby nie pomagało napisz to dam ci namiary na qumpla który to przechodził i sprawe ma opanowaną :D
No ja tez mam taki modem i pod XP nie chodzilo. Wejdz na www.pentagram.pl i tam w pomocy technicznej napisalem co mnie boli i przyslali mi nowe sterowniki :)
O ile mnie pamiec nie myli, to Pentagaram "jedzie" na sterownikach Motoroli. Poszukaj wiec cos podobnego. Sprawdz moze jaki masz chipset na modemie i byc moze uda Ci sie cos znalezc.
O ile mnie pamiec nie myli, to Pentagaram "jedzie" na sterownikach Motoroli. Poszukaj wiec cos podobnego. Sprawdz moze jaki masz chipset na modemie i byc moze uda Ci sie cos znalezc.
Strona 1 / 1