pomocy nie wiem co sie dzieje...:((

a wiec tak mam win xp i mam porobione konta uzytkownikow... starsi moi maja swoje konto ja mam swoje... no i mam wielki problem z kontem rodzicow... nie wiem co sie stalo ale dzisiaj chcial ktos wyslac maila a tu nic... oczywiscie z outlooka... kursor nie chce przeskoczyc do okienka zeby cokolwiek napisac no i nie da sie nic napisac...:((( probowalam na tym koncie sprawdzic tez poczte... za cholere nie moge wpisac nicka i hasla bo poprostu kursor tam w ogole nie chce zejsc... te notke pisze ze swojego konta bo pewnie z tego drugiego konta nie moglabym nic napisac... a jeszcze co najgorsze na tym koncie nie dziala mi antywirus zrobilam tylko jakies spyware itp ale nie moge zrobic normalnego skana z antywirusa... a na moim koncie wszytsko elegancko dziala... i co ja mam zrobic...??? jest mi bardzo potrzebne konto starszych tzn im jest bardzo potrzebne a ja nie mam pojecia co moglo sie stac... pomozcie:(((

Odpowiedzi: 4

Tok mego rozumowania bywa zawiły, wiec nie dam Ci 100% pewności, źe się uda (masz 50% na 50%). Moźesz nie kasować starego konta, tylko załoźyć nowe (jako 2 konto rodziców) przenieść tam pocztę i sprawdzić czy działa. Jeśli działa to kasujesz stare konto, jeśli nie zostawiasz konto stare (usuwając nowe) i kombinujesz dalej.
Ale wszystkie czynności wykonujesz na własne ryzyko. Moźesz takźe poczekać, aź wypowie się ktoś inny, bardziej doświadczony niź ja.
Anonymous
Dodano
12.11.2004 15:28:36
no dobrze mam juz toa poczte a co z nia mam pozniej zrobic jak juz zaloze nowe konto rodzicom itd to co pozniej mam to spowrotem przeniesc na nowe konto rodzicow czy jak?? i nie pokasuja mi sie zadne wiadomosci ani adresy jezeli zrobie tak jak napisales??
megiś
Dodano
12.11.2004 15:19:34
megiś:
no tak ale jak mam przeniesc dane z konta jednego na drugie hmm?? mi tutaj najbardziej chodzi o outlooka i cala poczte ktora na nim jest zeby ona czasami sie nie skasowala...

Pocztę masz tutaj: (jacek zamień na nazwę Twoich rodziców)
C:Documents and SettingsjacekUstawienia lokalneDane aplikacjiIdentities{0CDDD0D3–4799–48F9–A0D9–A0FBCC55E066}MicrosoftOutlook Express
P.S: W opcjach foderów odznacz: ukryj pliki chronine i ukryj pliki.
Anonymous
Dodano
12.11.2004 15:14:15
no tak ale jak mam przeniesc dane z konta jednego na drugie hmm?? mi tutaj najbardziej chodzi o outlooka i cala poczte ktora na nim jest zeby ona czasami sie nie skasowala...
megiś
Dodano
12.11.2004 15:03:35
megiś
Dodano:
12.11.2004 12:37:18
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1