pomocy nie wiem co sie dzieje...:((
a wiec tak mam win xp i mam porobione konta uzytkownikow... starsi moi maja swoje konto ja mam swoje... no i mam wielki problem z kontem rodzicow... nie wiem co sie stalo ale dzisiaj chcial ktos wyslac maila a tu nic... oczywiscie z outlooka... kursor nie chce przeskoczyc do okienka zeby cokolwiek napisac no i nie da sie nic napisac...:((( probowalam na tym koncie sprawdzic tez poczte... za cholere nie moge wpisac nicka i hasla bo poprostu kursor tam w ogole nie chce zejsc... te notke pisze ze swojego konta bo pewnie z tego drugiego konta nie moglabym nic napisac... a jeszcze co najgorsze na tym koncie nie dziala mi antywirus zrobilam tylko jakies spyware itp ale nie moge zrobic normalnego skana z antywirusa... a na moim koncie wszytsko elegancko dziala... i co ja mam zrobic...??? jest mi bardzo potrzebne konto starszych tzn im jest bardzo potrzebne a ja nie mam pojecia co moglo sie stac... pomozcie:(((
Odpowiedzi: 4
Tok mego rozumowania bywa zawiły, wiec nie dam Ci 100% pewności, źe się uda (masz 50% na 50%). Moźesz nie kasować starego konta, tylko załoźyć nowe (jako 2 konto rodziców) przenieść tam pocztę i sprawdzić czy działa. Jeśli działa to kasujesz stare konto, jeśli nie zostawiasz konto stare (usuwając nowe) i kombinujesz dalej.
Ale wszystkie czynności wykonujesz na własne ryzyko. Moźesz takźe poczekać, aź wypowie się ktoś inny, bardziej doświadczony niź ja.
Ale wszystkie czynności wykonujesz na własne ryzyko. Moźesz takźe poczekać, aź wypowie się ktoś inny, bardziej doświadczony niź ja.
no dobrze mam juz toa poczte a co z nia mam pozniej zrobic jak juz zaloze nowe konto rodzicom itd to co pozniej mam to spowrotem przeniesc na nowe konto rodzicow czy jak?? i nie pokasuja mi sie zadne wiadomosci ani adresy jezeli zrobie tak jak napisales??
megiś:
no tak ale jak mam przeniesc dane z konta jednego na drugie hmm?? mi tutaj najbardziej chodzi o outlooka i cala poczte ktora na nim jest zeby ona czasami sie nie skasowala...
Pocztę masz tutaj: (jacek zamień na nazwę Twoich rodziców)
C:Documents and SettingsjacekUstawienia lokalneDane aplikacjiIdentities{0CDDD0D3–4799–48F9–A0D9–A0FBCC55E066}MicrosoftOutlook Express
P.S: W opcjach foderów odznacz: ukryj pliki chronine i ukryj pliki.
no tak ale jak mam przeniesc dane z konta jednego na drugie hmm?? mi tutaj najbardziej chodzi o outlooka i cala poczte ktora na nim jest zeby ona czasami sie nie skasowala...
Strona 1 / 1