POMOCY NIE DAJE JUZ RADY!!!!!!!!!!!!!!!!
Czesc wszystkim prosze was o pomoc nie daje juz sobie z tym rady,nie wiem co mam z tym zrobic gdy chodze po stronkach neta i na wasze tez wlancza mi sie taki komunikat:Trwa zamykanie Systemu.Zapisz wszystkie rozpoczete prace i wyloguj sie.wszystkie niezapisane zmiany zostana utracone .Zamkniecie Systemu zostalo zainicjowane przez ZARZADZANIE NT/SYSTEM Czas zamkniecia 00:00:41 WIADOMOSC:System Windows mosi byc uruchomiony ponownie,poniewaz usluga Zdalne wywolanie procedur (RPC)zostala nieoczekiwanie przerwana.Posiadam XP+SP1 antywirus Avast 4.6 i friwalla Outpost Friwall +ad–Aware SE Personal
Odpowiedzi: 3
krystian252:
na str.microsoftu nie ma zadnej poprawki na niego,masz jakis bezposredni link do tej poprawki zeby pobralo???DZIEKI ze powiedziales mi z tym wyzej :lol:
Przecieź tu wszystko jest: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=9601
A jaki myslisz antywirek jest dobry i darmowy noi po polslu,a co do tego wylanczania sie komputera to chyba jest ten blaster robak ale na str.microsoftu nie ma zadnej poprawki na niego,masz jakis bezposredni link do tej poprawki zeby pobralo???DZIEKI ze powiedziales mi z tym wyzej :lol:
\krystian252:
Czesc wszystkim prosze was o pomoc nie daje juz sobie z tym rady,nie wiem co mam z tym zrobic gdy chodze po stronkach neta i na wasze tez wlancza mi sie taki komunikat:Trwa zamykanie Systemu.Zapisz wszystkie rozpoczete prace i wyloguj sie.wszystkie niezapisane zmiany zostana utracone .Zamkniecie Systemu zostalo zainicjowane przez ZARZADZANIE NT/SYSTEM Czas zamkniecia 00:00:41 WIADOMOSC:System Windows mosi byc uruchomiony ponownie,poniewaz usluga Zdalne wywolanie procedur (RPC)zostala nieoczekiwanie przerwana.Posiadam XP+SP1 antywirus Avast 4.6 i friwalla Outpost Friwall +ad–Aware SE Personal
te zabezbieczenia neostrady co masz są do niczego lepiej je usuń i coś konkretnego zainstalój i ustaw w rejesztrze by zamykał programy bzdurnych tematów od razu .
Strona 1 / 1