POMOCY NIE DAJE JUZ RADY!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry: Czesc wszystkim mam powazny problem nie moge sie z nim uporac,bo nie mam pojecia o co w tym chodzi jak komputer dluzej pochodzi to wyskakuje mi taki niebieski ekran z jakimis napisami(białymi)tak jak by sie zrestartował nie do konca i tam jest cos napisane o oprogramowaniu,i o dysku mam to caly czas nawet po sformatowaniu dysku,pozniej jak go zresetuje to wyskakuje taki komunikat:SYSTEM ODZYSKAŁ SPRAWNOSC PO POWAZNYM BŁEDZIE???oprogramowanie mam XP+SP1 pomuzcie mi co ja mam z tym zrobic???
Odpowiedzi: 9
krystian252:
SYGNATURA BŁEDU : BCCode:1000008e BCP1:C0000005 BCP2:F67CDC5B BCP3:F85E5B44 BCP4:00000000 OSVer:5_1_2600 SP:1_0 Product:256_1
Aby zobaczyć informacje techniczne na temat raportu o błedach (nacisnij tutaj–i to bylo tutaj)–
C:\WINDOWS\Minidump\Mini011906–01.dmp
C:\DOCUME~1\Krystian\USTAWI~1\Temp\WER9.tmp.dir00\sysdata.xml
co ja mam z tym zrobic powiedzcie mi czym to jest spowodowane??? jak to naprawic
A ja mam to samo :( ale po przywruceniu standardowych ustawien biosa jak narazie dzieki bogu działa :)
krystian252:
co ja mam z tym zrobic powiedzcie mi czym to jest spowodowane??? jak to naprawic
Poniewaź moje lenistwo zdecydowanie przewyźsza średnią forumową to całe moje działanie ograniczyłem do sprawdzenia czy pytanie o 1000008e juź nie padło.
Poniewaź ten ciąg znaków wpisany w http://forum.centrumxp.pl/search.php objawił się w 32, poza tym, tematach to zakłądam, źe nie ma sensu bym je za Ciebie przeglądał i jakieś rozwiązania sugerował.
SYGNATURA BŁEDU : BCCode:1000008e BCP1:C0000005 BCP2:F67CDC5B BCP3:F85E5B44 BCP4:00000000 OSVer:5_1_2600 SP:1_0 Product:256_1
Aby zobaczyć informacje techniczne na temat raportu o błedach (nacisnij tutaj–i to bylo tutaj)–
Jezeli twoje objawy maja miejce w momencie zwiekszonego "myslenia" komputera – uruchomienie gry, aplikacji to przetestuj pamiec
Czestym powodem takich sytuacji jest:
1. System zaczyna odwolywac sie do uszkodzonej pamieci, ta gubi kod i sys sie wywala – proste
Zwroc uwage kiedy nastepuje restart, dojdziesz co moze byc jego przyczyna
Czestym powodem takich sytuacji jest:
1. System zaczyna odwolywac sie do uszkodzonej pamieci, ta gubi kod i sys sie wywala – proste
Zwroc uwage kiedy nastepuje restart, dojdziesz co moze byc jego przyczyna
Nie =] Wymieniłem kilka podzespołów =] Płyta główna, dzwiękówka, graficzna, pamięci RAM :P
Dark Thresher:
Ale juz dziala :P
Odjechałes na bezpiezną odległość, i oczekałeś 4 godziny :mrgreen:
Ty to calkiem mozliwe :lol: Uznala iz to uzadzenie szatana i popsula swoimi czarami :P Ale juz dziala :P
Babka pewnie urok rzucila.Dark Thresher:
wszytko sie zaczelo od wywiezienia kompa do babki
krystian, albo daj zwykly screen zapisany jako .jpg, albo przepisz dokladnie komunikat bledu. Plikow .doc z zasady nie sciagam z neta.
Przeczytaj sobie rowniez przyklejony temat gusia o "debugowaniu".
Wiesz kiedys tez mialem z tym problem :? Nie wiesz przypadkiem czy na tym niebieskim ekranie z bialymi literami, nie bylo na dole informacji ze trwa zzucanie pamieci fizycznej na dysk ?? Bo ja mielem takie cos :?
Nadal nie wiem skad to sie wzielo, ale juz minelo, wszytko sie zaczelo od wywiezienia kompa do babki :? Moze jakos wspolnie ci pomozemy :wink:
Nadal nie wiem skad to sie wzielo, ale juz minelo, wszytko sie zaczelo od wywiezienia kompa do babki :? Moze jakos wspolnie ci pomozemy :wink:
Strona 1 / 1