Pomocy – Konto z ograniczeniami w WinXP Pro

Jak w tym koncie wyłączyć dostęp do przeglądarki IE, w taki sposób aby niemoźliwe było przeglądanie stron www przez komunikatory tj. GG czy Tlen.
Pozdrawiam,

:idea:

Odpowiedzi: 8

Jameson:
EL NINO to nic nie daje, nadal moźna otwierać linki z GG i Tlena przez IE ?! :?
/mam WIN XP PRO partycje w NTFS/
Dodales tego uzytkownika w zakladce Zabezpieczenia i odmowiles mu wszystkiego ? Identycznie jak zrobione jest to na obrazku nizej dla Goscia ?
EL NINO
Dodano
16.02.2005 22:09:25
tutaj trzebaby odinstalować cały silnik przeglądarki ...
lub zablokować internet (lub całe protokoły)

Jak to zrobić SHADOW–XIII
Jameson
Dodano
16.02.2005 20:31:27
bo strony stronki da się przejrzeć takze w samym explorerze ... tutaj trzebaby odinstalować cały silnik przeglądarki ...
lub zablokować internet (lub całe protokoły)
SHADOW–XIII
Dodano
16.02.2005 16:16:58
Chyba ze interesuje Cie ogolna blokada IE. Jesli tak, zabron dostepu do folderu Internet Explorer w Program files dla tego uzytkownika.

EL NINO to nic nie daje, nadal moźna otwierać linki z GG i Tlena przez IE ?! :?
/mam WIN XP PRO partycje w NTFS/
POMOCY....

Pozdrawiam,
Jameson.
Jameson
Dodano
16.02.2005 16:11:27
Juź wiem co źle napisałem odnośnie tych komunikatorów – za ich pośrednictwem, przy pomocy znajdujących się linków do ich stron moźna otworzyć IE ?!
Przepraszam za moją nieprecyzyjną wypowiedź. /Bobi_robert/
:wink:
Pozdrawiam,
Jameson.
Jameson
Dodano
15.02.2005 15:39:33
Zapewne chodzi o otwieranie linkow przysyłanych przez GG w IE, zatem odpowiedz juz dostałes
Chyba ze zrobili jakies nowe GG z przegladarka

Jak na razie to nie wymyślili nowego GG ani Tlena. Moźna przecierz przedlądać strony WWW za ich pomocą, nawet gdy uźytkownik nie ma dostępu do dysku C: na kompie. Jeśli się mylę to jak to jest u mnie moźliwe?
Piszę na tym forum aby otrzymywać pomoc a nie "wysłuchiwać" mało przydatnej i nic nie wnoszącej krytyki !!! :?
Dzięki EL NINO za konstrukcyjną pomoc. :D

Pozdrawiam,
Jameson.

Poprawilem Ci cytowanie – nie pisz miedzy tagami

EL NINO
Jameson
Dodano
15.02.2005 15:11:13
Zapewne chodzi o otwieranie linkow przysyłanych przez GG w IE, zatem odpowiedz juz dostałes
Chyba ze zrobili jakies nowe GG z przegladarka :mrgreen:
Bobi
Dodano
14.02.2005 22:11:32
Jak mozna przegladac strony przez GG czy Tlena ? Chyba ze interesuje Cie ogolna blokada IE. Jesli tak, zabron dostepu do folderu Internet Explorer w Program files dla tego uzytkownika.
EL NINO
Dodano
14.02.2005 21:42:05
Jameson
Dodano:
14.02.2005 20:13:33
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1