Pomocy – Konto z ograniczeniami w WinXP Pro
Jak w tym koncie wyłączyć dostęp do przeglądarki IE, w taki sposób aby niemoźliwe było przeglądanie stron www przez komunikatory tj. GG czy Tlen.
Pozdrawiam,
:idea:
Pozdrawiam,
:idea:
Odpowiedzi: 8
Dodales tego uzytkownika w zakladce Zabezpieczenia i odmowiles mu wszystkiego ? Identycznie jak zrobione jest to na obrazku nizej dla Goscia ?Jameson:
EL NINO to nic nie daje, nadal moźna otwierać linki z GG i Tlena przez IE ?! :?
/mam WIN XP PRO partycje w NTFS/
tutaj trzebaby odinstalować cały silnik przeglądarki ...
lub zablokować internet (lub całe protokoły)
Jak to zrobić SHADOW–XIII
bo strony stronki da się przejrzeć takze w samym explorerze ... tutaj trzebaby odinstalować cały silnik przeglądarki ...
Chyba ze interesuje Cie ogolna blokada IE. Jesli tak, zabron dostepu do folderu Internet Explorer w Program files dla tego uzytkownika.
EL NINO to nic nie daje, nadal moźna otwierać linki z GG i Tlena przez IE ?! :?
/mam WIN XP PRO partycje w NTFS/
POMOCY....
Pozdrawiam,
Jameson.
Juź wiem co źle napisałem odnośnie tych komunikatorów – za ich pośrednictwem, przy pomocy znajdujących się linków do ich stron moźna otworzyć IE ?!
Przepraszam za moją nieprecyzyjną wypowiedź. /Bobi_robert/
:wink:
Pozdrawiam,
Jameson.
Przepraszam za moją nieprecyzyjną wypowiedź. /Bobi_robert/
:wink:
Pozdrawiam,
Jameson.
Zapewne chodzi o otwieranie linkow przysyłanych przez GG w IE, zatem odpowiedz juz dostałes
Chyba ze zrobili jakies nowe GG z przegladarka
Jak na razie to nie wymyślili nowego GG ani Tlena. Moźna przecierz przedlądać strony WWW za ich pomocą, nawet gdy uźytkownik nie ma dostępu do dysku C: na kompie. Jeśli się mylę to jak to jest u mnie moźliwe?
Piszę na tym forum aby otrzymywać pomoc a nie "wysłuchiwać" mało przydatnej i nic nie wnoszącej krytyki !!! :?
Dzięki EL NINO za konstrukcyjną pomoc. :D
Pozdrawiam,
Jameson.
Poprawilem Ci cytowanie – nie pisz miedzy tagami
EL NINO
Zapewne chodzi o otwieranie linkow przysyłanych przez GG w IE, zatem odpowiedz juz dostałes
Chyba ze zrobili jakies nowe GG z przegladarka :mrgreen:
Chyba ze zrobili jakies nowe GG z przegladarka :mrgreen:
Jak mozna przegladac strony przez GG czy Tlena ? Chyba ze interesuje Cie ogolna blokada IE. Jesli tak, zabron dostepu do folderu Internet Explorer w Program files dla tego uzytkownika.
Strona 1 / 1