POMOCY!!! Komputer mi sie sam uruchamia....

LUDZIE POMOCY!!!!!!!!
komuter mi sie uruchamia samoczynnie. Jak włączam winampa, albo jakiś inny program do odtwarzania filmu, lub dźwięku to po chwili mi sie uruchamia komputer albo wiesza. Wymieniłem nawet karte dźwiękową, sterowniki mam najnowsze, reinstalacja systemu nie pomaga i nie mam teź źadnych wirusów...

Odpowiedzi: 12

Dobra dość juź offtopica :) wróćcie do tematu.

s z o g u n opisz wszystko dokładnie. Co? jak? gdzie? kiedy?
Do przeczytania w FAQ o wywoływaniu bsoda.
W podglądzie zdarzeń są jakieś błędy?
SLAY3R
Dodano
15.01.2006 21:11:05
:D nie no pan szogun źeby nie było źe jesteś moi kolegą, bo nie jesteś, nawet moi koledzy wiedzą co chcą, i jak mają problem tu potrafią go opisać, a ty... hmm nie no ten opis błedu poprostu wymiata, weź się schowaj i lepiej nie pokazuj na tym forum. Trochę jakby źenada, wyśmiałeś się i w dodatku zamiast się przyznać to się wymądrzasz i pouczasz, bardziej doświadczoych od ciebie, a ty chyba pragnełeś pomocy. Zresztą jak nie umiesz koźystać z Winampa, to lepiej z przeglądarki internetowej teź nie koźystaj, bo jeszcze uszkodzisz taki dobry sprzęt jaki posiadasz :) :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: Jak widzisz ja jestem nowy i nikogo bardziej doświadczonego z tego forum nie wyzywam ani nie pouczam ich, człowieku moźe trochę wychowania !!
gradziu
Dodano
15.01.2006 20:57:33
Koleś! To ty nie umiesz sobie z kompem poradzić więc wypadałoby zachować trochę pokory! Nikt nie ma obowiązku zastanawiać się nad twoimi problemami a tych, którzy się tym jednak zajęli mógłbyś nie obraźać. A jeśli nie widzisz róźnicy między uruchomieniem kompa a restartem to radzę podszkolić się na pegasusie.
jarecki
Dodano
15.01.2006 20:13:28
1. nie jesteś moim kolegą
2. jak jesteś tak ciemny, źe nie rozumiesz o czym ja pisze to nie odpowiadaj
3. nawet jeśli popełniłem błąd to wiadomo o co chodzi
s z o g u n
Dodano
15.01.2006 17:29:39
buehheh jak przeczytalem tego topica to o malo sie nie zlalem ze smiechu :D :D komp mi sie sam uruchamia gdy wlanczam winampa buehehhehe to co ty na telewizorze tego winampa uruchamiasz
Muro
Dodano
15.01.2006 17:24:25
Kolego cos Ci nie pasuje? Nie bede sie znizal do twojego poziomu i pisal kim ty jestes... :lol: Nawet nie potrafisz sie chlopcze poprawnie wyslowic i czekasz az zjawi sie wrozka ktora zgadnie o Ci chodzi, bor tez nie bardzo zrozumial twoje brednie, patrzac na jego pytanie. Pretensje miej do siebie...

Na przyszlosc Słownik języka polskiego co by Ci znow slow nie braklo...
mettal
Dodano
15.01.2006 17:17:32
mettal, ty chyba jakiś opóźniony w rozwoju jesteś jak nie potrafisz tego zrozumieć – jak nie rozumiesz to sie nie wypowiadaj... WYTŁUMACZENIE specjalnie dla ciebie: uruchamia mi sie jeszcze raz – znaczy restartuje!!!
s z o g u n
Dodano
15.01.2006 17:11:48
Ani, ty ani ja wrozkami nie jestesmy zeby zgadywac :wink:

Szogun poczytaj w przyklejonym [FAQ] Często zadawane pytania... o wywolywaniu BSODa, to na wypadek gdyby sugestia wojtt'a byla sluszna
mettal
Dodano
15.01.2006 16:34:47
Chodziło mu chyba o to, źe sie restaruje tylko słowa mu brakowało – oczywiście zgaduje
wojtt
Dodano
15.01.2006 16:24:03
s z o g u n czytales te bzdury ktore napisales wyzej, zanim wyslales tego posta?

komuter mi sie uruchamia samoczynnie. Jak włączam winampa to po chwili mi sie uruchamia komputer albo wiesza.

A jak ty wlaczasz winampa na nie uruchomionym komputerze? Bo to jakas ciekawostka...
mettal
Dodano
15.01.2006 16:04:11
Duron 1200
512 MB ram
grafika: radeon 9000 128MB
dźwięk: Sound Blaster Audigy
s z o g u n
Dodano
15.01.2006 15:39:12
?????????????????
Na jakim urządzeniu uruchamiasz tego winampa ?
bor
Dodano
15.01.2006 14:37:38
s z o g u n
Dodano:
15.01.2006 14:25:49
Komentarzy:
12
Strona 1 / 1