Pomocy !1

Siemka wszytkim mam taki problem pewnego dnia usiadłem na kompa i chce sobie zainstalowac antywirusa a tu błąd chce wejsc do gry a tu błąd i tam gdize wchodze są błedy i nie moge prawie nigdize wejsc . Przeinstalowałem widowsa SP1 ale 1 plik w instalatorze nie chce sie odpalic to pominełem wchodze i dalej taki błąd .Zrobiłem formata bez 1 pliku i dalej błąd.Zrobiłem 2 formata gdy wyskoczył ten błąd to wziełem 2 plyte windowsa SP2 i szło dalej zainstalował sie widows wchodze a tu znowu błąd !!!(Na tym Sp2 tez ze 2 pliki nie chciały sie przekopiowac w instalatorze to włorzyłem Sp1 i do konca !) :D

Odpowiedzi: 4

Nie bądź ,EL NINO, taki zasadniczy.
Tak nazwanego tematu jeszcze nie było, a i o opis konkurujący raczej trudno.

Porada jest prosta – wiara moja w mozliwości z "posługiwaniem się piórem" odeszła w niebyt – zabrać komputer do serwisu. Zapłacić za diagnozę, zapłacić za wymianę ew. ukszkodzonych części i oczywiście za .....zainstalowanie systemu z obocznościami.
Jeźlei drogo wyjdzie – co robić? Nauka kosztuje.
Moźe następnym razem przedstawiając problem Autor intelekt wysili.
Rebe
Dodano
04.09.2005 18:39:34
To jest przyklad tematu ktory nalezaloby natyczmiast wypierdzielic.

1. Tytul tematu "Pomocy !1"
Najlepiej byloby gdybys wystawil glowe przez okno i zaczal wolac "Pomocy". Co prawda i tak nie wiadomo byloby o co Ci chodzi – czy pol litra Ci sie rozlalo, czy drzwiami przymknales sobie malego, albo tez baterie wysiadly w pilocie. Wazne ze dalbys znac sasiadom ze jeszcze zyjesz. Ale co to za zycie.

2. Tresc posta – ...błąd...błąd...błąd...błąd...błąd...błąd.
Na co mozna dac tylko jedna odpowiedz: idz na rower, wyjdz z psem, poloz sie. Bledow juz chyba nie bedziesz mial. A jesli nawet, to i dalej nikt nie bedzie wiedzial co jest grane.
EL NINO
Dodano
04.09.2005 16:05:57
eh to zobacze sprubuje tak :P a czy moze to byc przyczyna dysku ? bo wczesniej przed instalacojo działało dobrze
kisiel
Dodano
04.09.2005 15:53:20
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem twój post, bo zrozumiałem to tak, źe ty zainstalowałes mieszanke Windows XP SP1 i SP2. Porzycz lepiej od kogoś działającą płytke z Windowsem. Zrób jeszcze raz formata i jeszcze raz zainstaluj Winde ale tylko z jednej płytki :lol: . Po instalacji przeskanuj komputer skanerem Online: http://skaner.mks.com.pl/
Wolumin
Dodano
04.09.2005 15:50:57
kisiel
Dodano:
04.09.2005 15:40:13
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1