Pomoc...
Witam,
Gdzie moźna się złosić do pomocy przy centrumxp.pl? Czy istnieje taka moźliwość? Bardzo chętnie bym pomógł.
Gdzie moźna się złosić do pomocy przy centrumxp.pl? Czy istnieje taka moźliwość? Bardzo chętnie bym pomógł.
Odpowiedzi: 10
EL NINO:P.S. Zeby sie z gusiem nie pomylili :mrgreen: .
Ty se uwaźaj – bo jeszcze o Ciebe zachaczom 8)
Dupaś EL NINO – takie semantyczne subtelności jak "zapewne" i "nie pozostanie" to juź do Ciebie nie docierają – wszystko za to Ci się ze sprźatanie kojarzy :lol: :wink:
No jasne.Zaznaczy sie ktore wiadro z mopem bedzie foxika.Rebe:...a zapewne Twoja wiadomość bez odpowiedzi nie pozostanie.
P.S. Zeby sie z gusiem nie pomylili :mrgreen: .
Rebe:Znowu zaczynasz się na dowcipy silić ? :mrgreen:
Ostatnimi czasy z łatwością mi to (myślenie) przychodzi :lol:
gusioo:EL NINO:Tworzeniu czego ? Pisaniu czego ? Bo jesli chodzi o pomoc, szukamy chetnych do sprzatania po balangach. Flaszki powynosic, talerze, kieliszki pozmywac, podlogi wytrzec i takie tam. Piszesz sie ?
Ty, a ja myslałem, źe sponsora szukasz :|
Znowu zaczynasz się na dowcipy silić ? :mrgreen:
foxik – prześlij PW Kubie – Administratorowi. Przedstaw swoje propozycje, wskaź co moźesz/chciąłbyś robic, a zapewne Twoja wiadomość bez odpowiedzi nie pozostanie.
EL NINO:Tworzeniu czego ? Pisaniu czego ? Bo jesli chodzi o pomoc, szukamy chetnych do sprzatania po balangach. Flaszki powynosic, talerze, kieliszki pozmywac, podlogi wytrzec i takie tam. Piszesz sie ?
Ty, a ja myslałem, źe sponsora szukasz :|
Tworzeniu czego ? Pisaniu czego ? Bo jesli chodzi o pomoc, szukamy chetnych do sprzatania po balangach. Flaszki powynosic, talerze, kieliszki pozmywac, podlogi wytrzec i takie tam. Piszesz sie ?
wszelaka pomoc przy tworzeniu, pisaniu itp.
Chcąc pomóc zacznij od dostosowania rozmiaru avatara do regulaminowej wielkości. Moźesz to zrobić sam, albo teź z czyjąś pomocą, tyle ze w tym drugim przypadku liczyć sie musisz, źe wiecej źadnego obrazka juź nie wstawisz.
Wracając do tematu, pewnie wypadałoby zgłosic się bezpośrednio do Kuby. Zanim to jednak zrobisz napisz moźe na czym ta pomoc z Twojej strony miałaby polegać?
Wracając do tematu, pewnie wypadałoby zgłosic się bezpośrednio do Kuby. Zanim to jednak zrobisz napisz moźe na czym ta pomoc z Twojej strony miałaby polegać?
pomórz mi najpierw w tym ze strona mi sie rozjechała i zmniejsz tego avatara.
Niektórzy lubia przesadzać
Niektórzy lubia przesadzać
Strona 1 / 1