Pomieszanie w zakładce typy plików

Mój problem polega na tym, że wczoraj przy zmianie ikon troszkę namieszałam i w efekcie mam niezły bałagan. Po kliknięciu na dowolny folder otwiera się on w nowym oknie, mimo, że w ustawieniach mam zaznaczone aby otwierał się on w tym samym oknie. Ale to jeszcze nic, bo do tego momentu doszłam sama... Wcześniej po kliknięciu na jakikolwiek folder otwierała się opcja wyszukiwania... Przy wejściu w opcje folderów, następnie typy plików i zaawansowane w oknie mam jakieś niestworzone opcje w tabelce akcje (dotyczy folderu plików):
find (dlatego otwierało się wyszukiwanie)
open (zaznaczone jako domyślne - opcję dodałam sama, bo jej nie było, ale w aplikacji ustawiłam explorera i myślę, że on otwiera się po każdym kliknięciu od nowa - stąd problem)
QCD: add
QCD: Clear and Play
QCD: Add and Play (opcje odtwarzacza muzyki)
Szukam wzoru do takiego folderu, jak powinnam być ustawiona opcja open i czy może nazywać się inaczej, bo tej nie mogę ani edytować ani usunąć, a zamykanie tysięcy okienek doprowadza mnie do pasji.
Z góry dziękuję za pomoc.

Odpowiedzi: 1

Zajrzyj do przyklejonego FAQ w tym dziale - jest tam fragment dotyczący wyszukiwania zamiast otwierania - zastosuj u siebie ;)
Żółty
Dodano
21.10.2006 12:57:08
  • Hamara 21.10.2006 15:58:55

Być może jestem ślepa, ale przeszukałam forum i nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie... Dodam jeszcze, że wyjątkowość mojego problemu polega na tym, że mam kilka kont na swoim komputerze i na każdym dzieje się to samo...

• Bobi 21.10.2006 19:07:59

W tym dziale, pierwszy temat od g&oacute;ry zatytułowany [FAQ] Często zadawane pytania. Tam masz sekcję&nbsp; &quot;Wyszukaj zamiast otw&oacute;rz&quot; a w&nbsp; niej linki do plikow reperujących. Skorzystaj.<font size="4"><strong><span style="font-size:14pt;"></span></strong></font><font face="Times New Roman" size="3"> </font>

Hamara
Dodano:
21.10.2006 12:13:37
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1