Pomóźcie z wyjściem TV
Mam problem z ustawieniem ostrośc podłączyłem kompa pod tv niby działa ale jest ostrość do dupy jak to zmienić czy moźe ktos zna jakieś pro do ustawiania mam GeForce FX5200
Zgóry dzięki.
Zgóry dzięki.
Odpowiedzi: 5
imani:
ja z innej bedzki zapytam: czy jest cos takiegojak super grafa wyjcien tv i tunerem tv i fm w jednym urządzeniu????????
ATI ma takie produkty. Tylko mam wątpliwości co do tego tunera FM. O ile dobrze pamiętam są ochrzczone przyrostkiem All–In–Wonder.
http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=2208 – zerknij tutaj.
a ja mam jedno pytanie czy macie u siebie telewizory 100Hz potrafiace obslugiwac roz 1024x768 i wieksze??
bo jesli nie to jak chcecie osiagnac obraz taki jak na monitorze ktory jest mniejszy a ma wieksza rozdzielczosc i odswierzanie
bo jesli nie to jak chcecie osiagnac obraz taki jak na monitorze ktory jest mniejszy a ma wieksza rozdzielczosc i odswierzanie
ja z innej bedzki zapytam: czy jest cos takiegojak super grafa wyjcien tv i tunerem tv i fm w jednym urządzeniu????????
No, ja mam ten sam problem. Filmy normalnie chodza, a pulpit oraz gry maja obraz poprostu BEZNADZIEJNY...
A ty Krzysieksk masz TV Panoramiczny? Ja myślałem kiedyś źe to moźe przez to....
A ty Krzysieksk masz TV Panoramiczny? Ja myślałem kiedyś źe to moźe przez to....
Zmiany w ustawieniach nie pomagają ??
Strona 1 / 1