Pomóźcie mi !!

Witam ! Mam taki problem źe na pasku zadań obok START'u nie mam ikonek takich jak "e" "koperta" "drukarka" itd. Rano usunąłem Quick Time i po sprawie a teraz widze źe nie ma, więc jakim cudem zniknął ?? Nawet trzymając myszką nie da sie przesunąc na prawo źeby zrobić miejsce na ikonki przeniesione z pulpitu. Reinstalowałem Win98 i nie ma nadal (nie pomogło) :( Mam nadzieje źe nie kazecie mi sformatować od nowa. Pomóźcie mi!! Za pomoc bede Ci wdzięczny....

Odpowiedzi: 3

Niestety nie zagłębię się w w98 – nie mam pod ręką, a pamięć juź nie ta , ale moze sprawdź jeszcze przez jakiś "kontroler plików systemowych" – to jest jedna z opcji menu w "informacjach o systemie" – moźe Ci jakiieś pliki się zwaliły lub zginęły?
Jednak najpierw sprawdź co się stanie jeźeli po uruchomieniu komputera wciśniesz F8 i po wybraniu z menu trybu dos wpiszesz scanreg /restore i wybierzesz kopię rejestru z wczorajsza datę – to moze teź czasem ząałtwić sprawę.
Rebe
Dodano
17.08.2004 23:09:04
Rebe:
myszką na pasku – paski narźedzi – szybkie uruchamianie wybierz i powinien sięp ojawić.

Zrobiłem według Twojego polecenia i pokazuje komunikat " NIE MOŻNA UTWORZYĆ PASKA NARZĘDZI"

Co teraz ? :(
Elita
Dodano
17.08.2004 23:05:43
myszką na pasku – paski narźedzi – szybkie uruchamianie wybierz i powinien sięp ojawić.
Rebe
Dodano
17.08.2004 22:58:34
Elita
Dodano:
17.08.2004 20:40:12
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1