Pomóźcie mi oszukać przeznaczenie

Szukam pomocy !!!

Wierzycie w miłość od pierwszego wejrzenia???...
Wiedzieliście kiedyś na ulicy, w przejeźdźającym pociągu, za szybą jadącego autobusu tak uroczą twarz w której w mgnieniu oka zakochujecie się, w tym momencie zmienia sięie cały twój szary świat i oddalibyście wszystko by znowu ją zobaczyć...
Właśnie w takiej sprawie proszę was –––wszystkich –––internautów o pomoc....Pomóźcie odnaleźć mi pewną dziewczynę którą widziałem tylko przez chwilkę....wiem tylko tyle źe 30.07.2004 przejeźdźała przez Kępno woj.wielkopolskie a odjechała autem o numerze rejestracyjnym: EWE H323
Nie którzy pomyślą sobie: ten facet zwariował dałby sobie spokój i tak jej nie odnajdzie ....to tylko strata czasu.... moźe i macie racje , a moźe i nie .... Dlatego proszę was wszystkich o pomoc ... kopiujcie i rozsyłajcie tą wiadomość do znajomych ...wklejajcie ją na róźne strony które posiadają swoje Forum dyskusyjne....itp....
Pomóźcie mi oszukać przeznaczenie... by ponownie ją zobaczyć ........

Jeśli macie jakieś informacje piszcie na mój adres: Mr.life@interia.pl
Pozdr. dla wszystkich

Mr.life

Odpowiedzi: 13

EL NINO:
aligator:
I browar poszedł, sie je.... :mrgreen:
Tia. Ale tylko taki tani z Biedronki :P .

Nie waźne jaki, byle by sponiwierał :mrgreen:
Anonymous
Dodano
04.08.2004 12:13:09
jak piszą koledzy..lepiej szukaj jakiś znajomości w policji:) Chodzenie po takich forach daje jakieś 0,001% szans na znalezienie.
Smash
Dodano
04.08.2004 11:52:09
Choć dane było mi zobaczyć cię raz
jedno spojrzenie oczu wystarczyło
bym warł się w głąb twojej duszy
Dlaczego mi na to pozwoliłaś???
Dlaczego sie nie broniłaś???

Nadal Cię szukam
i niespocznę

Mr.Life
Mr.life
Dodano
04.08.2004 01:53:26
aligator:
Tia. Ale tylko taki tani z Biedronki :P .
aligator:
A tak źeś ją ciąźko uźebrał :lol:
Pomoglbys kurna odzyskac zgube zamiast sie smiac z nieszczescia. Przeciez jesli do muszli mi wpadla, to jest szansa ze ja tam u Ciebie w Wisle przyuwazysz jak bedzie do morza zasuwala :mrgreen: :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
31.07.2004 19:28:23
EL NINO:
Czyzby mi wpadla do muszli ? Moja dwuzlotowka kochana. :mrgreen:

A tak źeś ją ciąźko uźebrał :lol:
aligator
Dodano
31.07.2004 19:17:31
Jesli tu juz o zgubach piszecie, to moze i mnie pomozecie ?
Mialem ja jeszcze przedwczoraj. Sliczna taka, ze oczu od niej nie mozna bylo oderwac. Nierozstawalem sie z nia na krok i przez caly bozy dzionek glaskalem – po prostu cudowna. Wczoraj ... zniknela. Myslalem ze sobie zyly potne. Szukam juz drugi dzien i nic. Pomozcie bo zyc bez niej nie moge kurna :cry: .

Czyzby mi wpadla do muszli ? Moja dwuzlotowka kochana. :mrgreen:
EL NINO
Dodano
31.07.2004 19:13:41
Ksiąźkę "Sztuka podstępu" – Mitnicka Sajmona Mam :–)....
Mówicie popytać u mundurowych...:–)hm jednego bym nawet miał ale dopiero jest na szkoleniach za ok. 7mies. wyjdzie dopiero na ulice i dostanie pałkę i giwerkę :_).....
Rejestracja EwE to Wieruszów ....Ludzie z Wieruszowa pomóźcie !!!!

Jeśli moźecie szukajcie ludzi na komunikatorach z Wieruszowa i kopujcie do nich mój pierwszy list oki....Mogę o to was prosić!!!!

Dzięki....

Mr.life
Mr.life
Dodano
31.07.2004 19:00:26
Jeśli masz jakiegoś naprawde dobrego znajomego w panach mundurowych to moźesz sie popytać i powiedzieć to wszystko co nam tutaj. Przypuszczam źe jeśli jest prawdziwym kumplem to pomoźe :wink:
Zygo
Dodano
31.07.2004 16:22:06
Masz znajomego policjanta? On ci pomoze. Po numerze rejestracyjnym dowiesz się wszystkiego, nawet kiedy kto brał slub:P
technogirl
Dodano
31.07.2004 16:05:35
Zalatw sobie ksiazke ,,Sztuka Podstepu''.Jest tam wszystko opisane ,np. jak zdobyc zastrzezony numer telefonu...itd.Ksiazka jest suuuuuuper :D .Moze ona Ci w czyms pomoze!!!
Misiekstifler
Dodano
31.07.2004 13:15:24
"Ivaho:Mysle ze na trop najpredzej naprowadzi Cie ow nr. rejestracyjny, trzeba odszukac na kogo zarejestrowany jest pojazd, "

Tylko jak to zrobić nikt przecieź o zdrowych zmyśłach nie ujawni źadnych danych osobowych...jest coś takiego w sieci co by mi pomogło??
Mr.life
Dodano
31.07.2004 12:18:41
Powiem tylko jedno mr.life :
zajebiste kobietki sa jak miejsca parkingowe – najlepsze juz zajete, zostaja tylko miejsca dla inwalidow :lol: 8)
brtx
Dodano
31.07.2004 12:01:08
No bracie, ja w taka milosc nie wierze bo to nie jest kwestia wiary tylko wiedzy! :)
Ja wiem ze ona istnieje, bo sam jej doswiadczylem i doswiadczam.

Mozliwe wiec ze i Ty rowniez jej doswiadczasz, choc musisz byc ostrozny, nie znasz tej Pani, a wiec dziala Twoja wyobraznia, ktora podpowiada Ci ze jest ona naj,naj,naj...
A rzeczywistoc roznoraka okazac sie moze...
No ale bracie chyba warto to sprawdzic?
Mam nadzieje tylko ze mieszkasz blisko Kepna...

Mysle ze na trop najpredzej naprowadzi Cie ow nr. rejestracyjny, trzeba odszukac na kogo zarejestrowany jest pojazd, no chyba ze to byla taksowka :lol:

Powodzenia w poszukiwaniach zakochancze. 8)
Ivaho
Dodano
31.07.2004 10:25:26
Mr.life
Dodano:
31.07.2004 03:03:55
Komentarzy:
13
Strona 1 / 1