Pomózcie co to jest robotyka?!
musze napisac prace na 2 strony o robotyce.co to jest i takie tam .Pomozcie mi ja nic niewiem nawet co to jest :?:
Odpowiedzi: 11
Ci co budują roboty sterują nimi pilotami. I roboty walczą
No to kręcimy film.
Ludzie jak dodka19 w linki nie spojźy a pracę stwoźy na podstawie naszych wypowiedzi to będzie to nie praca jakaś szkolna lecz scenarisz parodii SF :lol: Samice robotów kibicują tłukoncym się ludziom na Planecie Discovery,czy jakoś takie bezedury.
EL NINO:No a te roboty co robia ?Misuk:Ludzie buduja roboty i później rywalizują ze sobą na arenach Robotic'i.
Robotykują ;)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Robotyka – to przykład na jeden z ok. 43000 wyników z googli.
EL NINO:No a te roboty co robia ?Misuk:Ludzie buduja roboty i później rywalizują ze sobą na arenach Robotic'i.
Kibicujom.
No a te roboty co robia ?Misuk:Ludzie buduja roboty i później rywalizują ze sobą na arenach Robotic'i.
Na Discovery Science jest program Robotica. Ludzie buduja roboty i później rywalizują ze sobą na arenach Robotic'i.
Dokładniej to na Discovery Science...ale jestem ciekaw czy to ma związek z tą robotyką...
Na Discavery (czy jak to sie pisze) jest taki program Robotica (czy jak to sie pisze :D) Walka robotow na ringu itp..
Mi się kojaźy z robotami....jakas dzidzina nauki o nich
Samica robota ? :mrgreen:dodka19:co to jest robotyka?!
Strona 1 / 1