polskie znaki –problem inny niz pozostale
Hej
Jak w temacie: w windowsie nie wyswietla mi niektorych polskich znakow. Tzn w samym windowscie jest ok ale we wszytskich programach i grach ich nie ma:| a zeby bylo lepiej to tylko niektorych. Kompletnie nie wiem co z tym zrobic. Nie wiem czy to z tego ale ostatnio instalowalem ProdyParrot (program do sterowania komp. za pomoca glosu) i uzywalem norton windoctora (moze on cos "naprawil" na odwrot?) probowalem zrobic przywracanie systemu ale mi napisalo ze nie mozna:/
ProdyParrota juz usunalem i nic nie pomoglo :/
Prosze o pomoc, nie usmiecha mi sie z powodu znaczkow polskich robic formata :(
POzdrawiam
Nickman
Jak w temacie: w windowsie nie wyswietla mi niektorych polskich znakow. Tzn w samym windowscie jest ok ale we wszytskich programach i grach ich nie ma:| a zeby bylo lepiej to tylko niektorych. Kompletnie nie wiem co z tym zrobic. Nie wiem czy to z tego ale ostatnio instalowalem ProdyParrot (program do sterowania komp. za pomoca glosu) i uzywalem norton windoctora (moze on cos "naprawil" na odwrot?) probowalem zrobic przywracanie systemu ale mi napisalo ze nie mozna:/
ProdyParrota juz usunalem i nic nie pomoglo :/
Prosze o pomoc, nie usmiecha mi sie z powodu znaczkow polskich robic formata :(
POzdrawiam
Nickman
Odpowiedzi: 3
heh, no jasne ze probowalem :) zapomnialem napisac hehe,
zamiast polskich znakow mam okropne krzaczki a nie tylko brak kreseczki nad o albo cos w tym stylu.
Pozdrawiam
zamiast polskich znakow mam okropne krzaczki a nie tylko brak kreseczki nad o albo cos w tym stylu.
Pozdrawiam
shift + ctrl i zmienisz na polskie (to takie banalne, źe aź mi sie nie chce wierzyć źe tego nie próbowałeś???)
hej mialem kilka razy takiproblem na nowo postawiionym systemie niestetynic nei pomagalo,robilem chyba wszystko co mozena w Windowsie poustawiac ze znakami, moja rada jest jedna formacik niestety.
Tylko to zawsze pomagalo, ale jezeli nie bedzie Ci to przeszkadzac to zostaw i poczekaj moze ktos jeszcze odpisze pozdro
Tylko to zawsze pomagalo, ale jezeli nie bedzie Ci to przeszkadzac to zostaw i poczekaj moze ktos jeszcze odpisze pozdro
Strona 1 / 1