POLSKI WINDOWS XP PO WŁOSKU
Witam mam dosc powazny problem wiem ze moja prosba jest dosyc dziwna ale mam pytanie jak zrobic aby system windows xp pl dało sie przerobic na włoski, czy jest na to jakis knyf oczywiscie poza zainstalowaniem sobie włoskiego xp :] zastanawiałem sie czy SP2 po włosku nie załatwi sprawy ale znajac zycie wywali sie instalator bo bedzie nie zgodnosc językowa :( tylko zastanawia mnie fakt ze o ile pamietam to ludzie instalowali jakos SP2 angielski na polskim systemie.
Był bym wielce zobowiazany za podzielenie sie zemna swoja wiedza w tej dziedzinie.
ps: mój znajomy jest włochem nie za bardzo radzi sobie na polskim systemie
ps2: mam oczywiscie windowsa po włosku szkoda tylko ze oprócz orginalnej płytki seriala zostawił przyklejonego we włoszech :(, a nasze seriale nie pasuja do włoskiej wersji systemu :( [/b]
Był bym wielce zobowiazany za podzielenie sie zemna swoja wiedza w tej dziedzinie.
ps: mój znajomy jest włochem nie za bardzo radzi sobie na polskim systemie
ps2: mam oczywiscie windowsa po włosku szkoda tylko ze oprócz orginalnej płytki seriala zostawił przyklejonego we włoszech :(, a nasze seriale nie pasuja do włoskiej wersji systemu :( [/b]
Odpowiedzi: 3
Win XP Pro Eng obsługuje MUI,
Jeśli to Home lub Pro i jest po Polsku to zapomnij.
Więcej info na :
:arrow: http://www.microsoft.com/globaldev/DrIntl/faqs/muifaq.mspx#MUIques1
Jeśli to Home lub Pro i jest po Polsku to zapomnij.
Więcej info na :
:arrow: http://www.microsoft.com/globaldev/DrIntl/faqs/muifaq.mspx#MUIques1
ale widzisz wszyscy mówili ze nie mozna spolszczyc angielskiej wersji systemu konkretnie 2003 a jednak rozwiazanie jest tworzysz sobie drugi profil o uprawnieniach admnistratora i instalujesz language packa od microsoftu bo zasada jest taka ze nie da sie spolszczyc konta administratora, ale juz drugi profil o tych ustawieniach idzie zrobic bez najmniejszych problemów tylko niestety nie znalazłem tego do dla wersji windozy xp :(
JAK instalowali angielski SP2 na polskim systemie? :/ No chyba ze ja o czyms nie wiem, jest jakis magiczny sposob na taka instalacje ;)
Zazwyczaj właśnie jest tak, źe seriale z roznych wersji nie pasuja... Chyba ze jest to...
Wg mnie nie ma wyjscia i jedynym rozsadnym wyjsciem jest przeslanie seriala poczta do polski albo nauka polskiego.
Ewentualnie mozna sie rozgladac za rozwiazaniem linuxowym ale watpie czy to bylo by to...
Zazwyczaj właśnie jest tak, źe seriale z roznych wersji nie pasuja... Chyba ze jest to...
Wg mnie nie ma wyjscia i jedynym rozsadnym wyjsciem jest przeslanie seriala poczta do polski albo nauka polskiego.
Ewentualnie mozna sie rozgladac za rozwiazaniem linuxowym ale watpie czy to bylo by to...
Strona 1 / 1