POLSKA NA CELOWNIKU...
co sadzicie o tym: http://polska–na–celowniku.pl/
ja osobiscie uwazam ze to chyba jest jakies naciaganie lecz moge sie mylic.
Rejestracja kosztuje 9 pln
ja osobiscie uwazam ze to chyba jest jakies naciaganie lecz moge sie mylic.
Rejestracja kosztuje 9 pln
Odpowiedzi: 8
1. Jaką mam gwarancję, źe w razie potrzeby udzielicie mi obiecywanej pomocy finansowej/prawniczej i nie przywłaszczycie sobie zebranych pieniędzy ?
O rzetelności Polska–na–celowniku.pl świadczą dwa faktory :
Pierwszy to firma, która jest właścicielem strony sponsorującej nas – SuperPIN.pl a jednocześnie jest współtwórcą samego projektu Polska–na–celowniku.pl. Juź nieraz udowodniła, źe jest wiarygodna i naprawdę stoi po stronie uźytkowników sieci P2P, np. poprzez udostępnienie miejsca na swoich serwerach dla największych polskich portali P2P : kazaalite.pl i torrent.org.pl. Bez jej udziału torrent.org.pl i kazaalite.pl od dawna juź by nie istniały, dlatego pomogła im darmowym hostingiem w zamian za miejsce na reklamę dla swoich ofert. Jak widać w jej interesie nie leźy tutaj wyzysk uźytkowników albo oszukiwanie, bo zarabia wystarczająco duźo świadcząc inne atrakcyjne usługi hostingowe. Jak mówi jeden z pracowników : "Chcemy pomóc większemu gronu uźytkowników niź tylko odwiedzającym kazaalite.pl czy torrent.org.pl i dlatego przyczyniliśmy się do powstania Polska–na–celowniku.pl.
Drugi to prawnik, który został przez nas upowaźniony do pobierania zasobów finansowych z konta PNC i przekazania ich poszkodowanemu w wypadku kiedy my odmówimy mu pomocy. Moźliwość skontaktowania się z tym prawnikiem została umieszczona tutaj. Prawnikowi naleźy przedstawić zaistniałą sytuację oraz wszelkie informacje dotyczące nie udzielenia przez nas pomocy. Prawnik ten będzie podejmował odpowiednie kroki na nasz sygnał o potrzebnej pomocy prawnej lub w przypadku braku naszej reakcji, na wasz sygnał, ale tylko w razie konieczności. Dlatego nadmieniam, źe z prawnikiem naleźy sie kontaktować TYLKO w wypadku nie dotrzymania przez nas zobowiązań. Za kaźdy kontakt z prawnikem MY PONIESIEMY OPŁATĘ co uszczupli nasz budźet.
Niby na wszystko maja odpowiedz... :roll:
zobaczcie jeszcze to: http://www.polska–na–celowniku.pl/pomoc.php
Update
to raczej nie jest sciema http://www.searchengines.pl/cms/cms/index.php?action=read&news_id=158
Piraci p2p załoźyli fundacje na rzecz pomocy wzajemnej :lol:
A najbardziej rozwaliło mnie to stwierdzenie:
Z tego wynika, źe wszystkiemu są winne instytucje jak np.: RIAA i inne.
A najbardziej rozwaliło mnie to stwierdzenie:
(...)którzy padli ofiarą agresji instytucji zwalczających wymianę plików. W miarę moźliwości wspomagamy ich całkowitym pokryciem kosztów, które spowodowały te instytucje oraz oferujemy profesjonalną konsultację w ramach ustalenia właściwego postępowania w podobnych sytuacjach.
Z tego wynika, źe wszystkiemu są winne instytucje jak np.: RIAA i inne.
jak widzę takie stronki to śmiać mi się chce :D
wasze niektóre komentarze teź są wesołe :lol:
wasze niektóre komentarze teź są wesołe :lol:
jak dla mnie jakis przekret :/
To p2p jest zabronione :?: Chymm musze widzie ograniczyc z 10gb do 1gb :wink: Ale co do stronki to raczej taki troszke pic albo i nie kto pierwszy przystepuje :wink: :?:
cos w tym musi byc z prawdy,bo tam sa podane adresy,numery telefonow.
hmm... :roll:
hmm... :roll:
sam nie wiem co o tym sadzic :?
Pic na wode fotomontarz.
Kolejny pomysl na zbicie kasy.
Kolejny pomysl na zbicie kasy.
Strona 1 / 1