Polska – Irlandia
wkoncu jakis mecz udaje sie naszej reprezentacji
57 minuta maczu i juz 3:0 dla nas
hura
57 minuta maczu i juz 3:0 dla nas
hura
Odpowiedzi: 8
ja tam siedze jutro na Slaskim i dre ryja.
Moze jakims cudem choc remisik.
To bylaby jazda
Moze jakims cudem choc remisik.
To bylaby jazda
Seeker:dostaną w następnym po doopie ,a winę zwalą na .....przemęczenie po meczu z N.Ireland
Nie no cos Ty.Powiedza mniej wiecej tak:"gralismy dobrze ale przeciwnik byl wymagajacy" albo "gralismy dobrze ale warunki pogodowe byly niesprzyjajace.
Seeker:... dostaną w następnym po doopie ...
Zwłaszcza, źe Angole przyjadą rozdraźnieni po wczorajszym remisie z Austrią 2:2.
Ech IMO niepotrzebnie się wypstrykali i odkryli karty.
A wogóle to jaja se robią , tyle bramek szczelając.
Jedna by wystarczyła, a tak narobią apetytu , dostaną w następnym po doopie ,a winę zwalą na .....przemęczenie po meczu z N.Ireland
A wogóle to jaja se robią , tyle bramek szczelając.
Jedna by wystarczyła, a tak narobią apetytu , dostaną w następnym po doopie ,a winę zwalą na .....przemęczenie po meczu z N.Ireland
Rebe:Aźem tv włączył, a i na datę spojrzałem – czy to aby nie 1 kwietnia – szok, normalnie szok.
Chyba dlatego szok, źe ich obrońcy robili naszym prezenty a ich napastnicy partaczyli w 100% sytuacjach :wink:
A BTW – to Irlandia Północna, nie Irlandia (z tą wynik byłby odwrotny). Oni naprawdę się nie liczą na rynku piłkarskim.
bardzo ladny mecz. Szkoda ze czerwona kartak bo z anglia włodarczyk nie zagra:(
Mysle ze nik nie wygral na zakladach sportowych. nikt nie spodziewal sie tak wysokiego wyniku.
Mysle ze nik nie wygral na zakladach sportowych. nikt nie spodziewal sie tak wysokiego wyniku.
Rebe:Aźem tv włączył, a i na datę spojrzałem – czy to aby nie 1 kwietnia – szok, normalnie szok.
Ano nie 1 kwitnia.Zobacz w kalendarz. :D
Aźem tv włączył, a i na datę spojrzałem – czy to aby nie 1 kwietnia – szok, normalnie szok.
Strona 1 / 1