Polska – Anglia 3:1
Jak myślicie czy ten mecz moźemy wygrać??? :idea:
Odpowiedzi: 14
EL NINO:Bylem juz w Chorzowie, bo to rzut beretem, ale mnie penisy nie chcialy wpuscic na stadion ze skrzynka bananow :P :P .Seeker:Juź prędzej EL NINO , ale chyba po to by popłochu wśród anglików narobić :wink: :lol:
Taa EL NINO to ten bananowiec – to JA cie nie wpuściłem :mrgreen: i nie jestem penisem :lol:
Dobra koniec źartów – bilet dostałem z klubu za freeko i myślałem, źe chociaź polacy bedą udawali źe grają, a jednak się myliłem :(
jeszcze brakowało, źeby piłkarze Janasa ustawiali sie koło Beckhama po koszulkę :?
ale gdy juz bylo 1:1 to liczylem na remis ale niestety sie nie udalo a mialo byc tak pieknie
Jak na naszych to wielki wynik!!! Ale cudów chyba juź na tym świecie niema! (liczyłem na ten cud, tak po cichu) :D
no i niestety przegralismy Polska 1:2 Anglia no có| cud sie nie zdazyl
No kurna. A myslalem ze do jajka przegraja :P .
Najlepszy trekst komentatora!!:D iiiiiiiiiiiiiii Rasiak odbił piłke zamiast strzelac ale polewe mialem
Rasiak i Lefandowsky w takim skladzie raczej nie wygramy a np na lawie siedzi Klos i Baszczynski i Niedzielan1!! :lol:
A jak by Janas wszedł na taką skórkę od banana, to niechcący pewnie byśmy przegrali z 0:5!!! :D
No dziwne. Powiedzieli, ze nie moga byc w szklanym opakowaniu :mrgreen: .Seeker:Ale z tymi bananami to dziwne, no chyba źe nie miały wymiaru i kształtu unijnego :wink: :mrgreen:
EL NINO:Bylem juz w Chorzowie, bo to rzut beretem, ale mnie penisy nie chcialy wpuscic na stadion ze skrzynka bananow :P :P .Seeker:Juź prędzej EL NINO , ale chyba po to by popłochu wśród anglików narobić :wink: :lol:
No bo kurna takie czasy , piknie Ci komórka, czy by se ulźyć pierdykniesz bąka to juź to za atak terroru moźe być poczytane .
Ale z tymi bananami to dziwne, no chyba źe nie miały wymiaru i kształtu unijnego :wink: :mrgreen:
Bylem juz w Chorzowie, bo to rzut beretem, ale mnie penisy nie chcialy wpuscic na stadion ze skrzynka bananow :P :P .Seeker:Juź prędzej EL NINO , ale chyba po to by popłochu wśród anglików narobić :wink: :lol:
ukaszuki:Jako Naczelny Rabin wspomóź naszą narodową 11! Moźe jak to powiedziałeś ten cud się zdarzy!?!?
Choćby nie wiem jak skubał swoją brodę to i tak na boisko nie wyleci /wybiegnie/ :wink:
Juź prędzej EL NINO , ale chyba po to by popłochu wśród anglików narobić :wink: :lol:
Jako Naczelny Rabin wspomóź naszą narodową 11! Moźe jak to powiedziałeś ten cud się zdarzy!?!?
My nie, bo my nie gramy, ale Ci którzy grają mogą, wszak .............cuda się zdarzają.
Strona 1 / 1