Położenie folderu "Pulpit"
Witam potrzebuje pomocy, tzn. mam dysk podzielony na partycje na jednej jest system na drugiej jakieś dane. Wczoraj pisałem pismo i zapisałem je na pulpicie, dziś sie okazało że komputer (laptop )nie działa więc wyjąłem z niego twardziela podłączyłem w obudowie USB pod inny komputer i jest ok pokazuje mi 2 partycje. Ale na tej systemowej nie wiem gdzie sa zapisywane pliki z pulpitu ja wciskam pulpit to pokazuje mi tylko przeglądarkę plus kilka programów a niema pisemek które zapisałem. Proszę o pomoc gdzie to win zapisuje bo przeszukałem wszystko nawet pod DOS
[color=darkred] Nie wołamy pomocy w nazwach tematów . Prawidłowe założenie tematu gwarantuje późniejsze znalezienie odpowiedzi przez innych, z podobnym problemem.
Gdyby nie wpis Rebego , temat byłby usunięty .Treść tematu pozwoliłem sobie zmienić.
[i]--Seeker--[/i][/color]
Odpowiedzi: 1
Documents&Settings\Twój profil\Pulpit z ew. zabawą w opcjach foldeów dotyczącą pokazywania wszystkich plików ( choć dla tekstówki to nie powinno być potrzebne ).
Inna rzecz, że ksoro coś padło to trudno wyczuć czy na pewno te pliki się zapisąły.
Strona 1 / 1