Polityka TPSA

Witam.
Ostatnio TPSA nie daje nam zyc tzn mojej rodzinie.
Od czasu przejscia na Tele2(czesto dzwonimy za granice i przejscie jest oplacalne) kochana TPSA chce nas "nawrocic" Czesto sa telefony z ifnormacjami ze maja dla nas korzystne oferty,jakies promocje tylko musimy rozwiazac umowe z Tele2. Po nieudanych poczynaniach nie moglismy juz dzwonic za granice(do kilku osbob, a nie na jeden numer) W sluchawce bylo slychac albo:nie ma takiego numeru lub polaczenie nie moze byc zrealizowane. Po zadzwonieniu do Tele2 i poinformowaniu o problemie oddzwonili i powiedzieli ze to nie u nich tkwi problem.Po wykonaniu tel do TPSA i malej klotni problem zniknal w ciagu 20 min lecz za kilka dni pojawil sie nowy. Teraz nie mozna bylo wykonywac rozmow pozamiastowych. Ta sama procedura:telefon,dosadna rozmowa i znowu pomoglo tylko, ze wystapil kolejny problem. Na jaki nr telefonu komorkowego sie nie zadzwoni to slychac ze nia ma takiego numeru.
Czesto nikt sie nie moze do nas dodzwonic bo niby jest zajete :shock:
Czy ma moze ktos podobne problemy :?:
Jak z tym monopolista walczyc bo udowodnic im sie raczej nic nie da :evil:

UDP: Po telefonie do nich i uslyszeniu ze wszystko jest w porzadku za kilka minut stalo sie w porzadku.
Zbieg okolicznosci :?: :evil: :evil:
Pozdrawiam!!!!

Odpowiedzi: 5

Doktor X:
(...)Musze dzwonic przez 1033 a mialem wszystkie wazne telfony powprowadzane automatycznie i teraz to musze za jkazdym razerm wybijac numer.
Powiem jeszcze raz SYF FIRMA Z TEGO TELE2

Jak chcesz dzwonić bez prefiksu to podejdź sobie do jakiegokolwiek telepunktu i poproś o druk "zlecenie preselekcji" – tam wpiszesz sobie co trzeba i wyślesz na adres z Rzeszowa podany na fakturze TPSA którą dostajesz co miesiąc.

Wrócisz tym samym do moźliwości dzwonienia przez TPSA bez wybierania prefiksu 1033.

Dla wszystkich którzy mają Tele2 dodam, źe zniźki które oni oferują są zazwyczaj po godz. 22 – więc smacznego źyczę Tele2.
Gepard
Dodano
22.05.2004 01:34:19
A za neostradę TPsa dostała godło "Teraz Polska"...

To powodzenia Polsce teraz źyczę...
Gagman
Dodano
21.05.2004 23:49:02
a ja mam daleko w tyle tpsa mam niezawdony telefon dwa razy o parapet raz w rynne :lol: :lol: :lol:
kwak
Dodano
21.05.2004 23:13:48
Apropos [/b]tele2,jedynie co moge powiedzie pochlebnego na temat tej firmy to jest jeden wielki[b]SYF :!:
jakis czas temu zalozylem sobie to tele2 i bylo wszystko ladnie do momentu!
chcialem zadzwonicna koma w bardzo pilnej sprawie i krece 0505......... i nagle slysze jakis pierd.... automat z textem tu tele2 , wtej chwili nie mozesz kozystac z uslug tele2 po wiecej informacji prosimy dzwonic pod 0801........ probowalem sie tam dozwonic ale lipa...(a mialem do zalatwienia bardzo wazna sprawe) na drugi dzien udalo mi sie dodzwonic do biora obslugi kliena i dowiedzialem sie ze zalegam z faktura za styczen.
Rece i nogi mi opadly bo nic mi nieprzychodzilo do zaplaty a w kolejnych fakturach zadnych upomnien,co kolwiek nic–kompletne zero!
Oni sie tlumaczyli ze wuiny za to nie ponasza i sami nie wiedza oco chodzi ,probowali zwalic wine na poczte ale teraz mamy maj i w obecnej fakturze rowniez nie bylo zadnego upomnienia.
Final jet taki ze poszedlem na poczte i przelalem i za te styczniwa fakture tydzien temu a telefon mam nadal zablokowany.Musze dzwonic przez 1033 a mialem wszystkie wazne telfony powprowadzane automatycznie i teraz to musze za jkazdym razerm wybijac numer.
Powiem jeszcze raz SYF FIRMA Z TEGO TELE2
Doktor X
Dodano
21.05.2004 21:48:58
Ja tez mam tele 2. Dotychczas takich problemow nie mialem, ale moi znajomi miewali. Jest to wina TPSA, ktora po prostu blokuje polacznia. Juz byly o tym sprawy, rozmowy i sprawy podobno – ale tpsa sobie go**o z tego robi. Niestety oni latwo nie odpuszczaja. Tak samo bedzie teraz – trudno bedzie nowym operatorom wdrzec na polski rynek, gdyz TPSA bedzie robila wszystko, by ich przed tym powstrzymac.
Winchester
Dodano
21.05.2004 21:33:26
dir
Dodano:
21.05.2004 13:35:38
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1