Połączone mp3

ostatnio zauwazyelm ze cos niedobrego stalo sie z moim mp3.mianowicie niektore sa tak jakby polaczone z drugimi.tzn idzie jedna nagle druga zaczyna isc.i tak oto w jednym pliku mam kawalek jedej i kawalek drugiej piosneki.nie ma reguly sa w roznych miejscach poklejone.co to moze byc?mam winXP sp2.z gory wielkie dzieki

Odpowiedzi: 2

zeby tak bylo to byloby dobrze.sprawdzalem roznymi palyerami.tak zmienily pliki swoja wielkosc czas.nawet jak nagralem ta mp3 na cd to u innej osoby na kompie tak samo bylo. raz cos mi kolega wspomnial ze on mial tez cos podbnego i mowil ze to pliki zlaczyly sie krzyzowo i uzyl scan disca zaznaczjac opcje rozdzielania plikow zlaczonych krzyzowo.ale ja mam winXP i zadnej takiej funkcji w scan dsicu nie znalazlem
warrior.cat
Dodano
26.09.2005 20:06:26
A na jakim playerze to odtwarzasz ? Nie masz czasem jakiegos crosfade wlacznonego, albo nakladanie sie konca utworu z poczatkiem nastepnego w WMP ?

A pliki zmienily swoja wielkosc, zgaj jakis mp3 jeszcze raz, bys mial porowanie co do tego ktory jest rzekomo polaczony. Jesli masz kawalek xxx.mp3 to zgraj jeszcze raz ten sam kawalek z CD i sprawdz.
mettal
Dodano
26.09.2005 18:57:00
warrior.cat
Dodano:
26.09.2005 18:02:08
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1