pojawia się bląd red przy wlączaniu filmu divx w systemie xp
witam mam bardzą wielką proźbe napewno sam nawalilem instalując plajera z kodekami ALLPlajer 2.2.7. jak juź mialem zainstalowane stalo się to przy aktualizacji programu pojawialy się bledy najprawdopodobnie przy wgraniu kodeków . teraz gdy wkladam plytke z flmem lub z dysku wlaczam film pojawia się bląd który blokuje //active movie windows:wmplayer.exe– błąd aplikacji instrukcja spod 0x02d2415b//niemoźe byc red . i wylacza się program. przywracanie nie pomoglo. usunolem program ale dalej to samo mam inny plajer nieda się usunąć bo wyskakuje bląd taki jak wyźej . prosze porade bo nieda nic oglądać..
Odpowiedzi: 4
osobiscie to mnie AllPlayer denerwuje i wole SubEdita ale to tylko moje prywatne zdanie :wink:
sh@dow:
Czy warto to nie wiem :wink: Musisz poszukać opinii o tym w internecie, ja go nie testowałem
narazie chodzi i niebęde instalował kodeka 6 . powiedz bo mamzainstalowanego allplayera v2.2 czy on jest lepszy od subedit–playera biorąc pod uwage komputer
Czy warto to nie wiem :wink: Musisz poszukać opinii o tym w internecie, ja go nie testowałem
sh@dow:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=29728#faq7
Spróbuj zainstalować jakieś nowsze kodeki. Moźe K–Lite Mega Codec.
dzięki pomoglo wgralem te kodeki, powiedz czy warto wgrać divx 6..
Strona 1 / 1