pogrubione litery
Mam problem. Dziś po restarcie systemu zorientowałem się, źe nazwy plików, pozycje w menu czy treść komunikatów jest napisana bold'em a wcześniej(przed restartem) było normalnie, czyli nie było pogrubione. W właściwościech ekranu/wygląd zmienić się tego nie da :/
Co mam zrobić aby wrócić do poprzedniego stanu ?
Co mam zrobić aby wrócić do poprzedniego stanu ?
Odpowiedzi: 8
dzięki za podpowiedzi. Uźyłem przywracania systemu, a przy odzyskałem dodatkowe 4GB (jak dla mnie to luxus :mrgreen:) które zapłniły się niewiadomo jak :shock:
Sciagnij rega stad i dodaj do rejestru
Zrob reboot po dodaniu
Zrob reboot po dodaniu
POdejrzewam źe te litery to złośliwa działalność wirusa. Będzie trzeba ze zmianą grubości liter pobawić się w rejestrze. Gdzie to się zmienia niestety nie wiem. Poszukaj w googlach.
Ps
przeskanuj system
Ps
przeskanuj system
niestety przeinstalowanie sterownika teź nic nie dało :/ pozycje w menu/ikony dalej są podgubione jak były :/
Co robić ?
Co robić ?
da sie da dokładnie tak jak darek_dade pisze ja np mam bolda ikon włączonego bo mi tak odpowiada wiec da sie napewno no chyba ze faktycznie cos ze sterownikiem karty jais konflikt.
jak to się nie da :? Przeinstaluj sterowniki do karty graficznej w takowym razie...
darek_dade:
Prawy przycisk na pulpit–> właściwości–> zakładka wygląd–> zaawansowane–> element: Ikona–> wyłącz pogrubienie
niezamaco :wink:
nie ma za co, bo nic nie dało, nie czytasz uwaźnie. Pisałem, źe w właściwościach ekranu/wygląd zmienić się tego nie da
Prawy przycisk na pulpit–> właściwości–> zakładka wygląd–> zaawansowane–> element: Ikona–> wyłącz pogrubienie
Strona 1 / 1